Új hozzászólás Aktív témák

  • pzstm

    titán

    túl vagyunk az első teljes napon az új kis szerelmemmel :B
    Még mielőtt valaki megkérdi vagy nekemesne: nem fáj a jack hiánya sem nekem és nem ár alapján választottam telefont, ebbe a faktorba ne is menjünk bele. :B

    Nyugodtan használhatom ezt a szót, legalábbis első napos nyüstölés után. Már tegnap este összemelegedtünk. :) Exchange, Whatsapp, Viber, Facebook, Messenger, twitter, instagram, OneDrive, Skype, Skype for Business, Outlook, Gmaps ami hirtelen most eszembe jut :B (nyilván elszokam attól, hogy mindenre van app :DDD )

    Ami feltűnik, hogy minden app minőségibb sokkal, konzisztenebb a design, mintha mindegyiknél nagyon sok apró rézsletre is figyelnének. Öröm volt hazsnálni appokat, látni és tapasztalni új funkciókat. Egyben van az egész. folyik minden a kezem alatt, több dolgot gyorsabban elvégzek.

    Hanghívás tökéletes, engem is nagyon jól hallanak, én is másokat.
    Billentyűzet az egyetlen "negatívum" WP-hez képest jelenleg, bár leginkább megszokás kérdése, ami hiányzik, hogy WP-n a magyar szövegbevitel is 99%-osan javította ékezetesre amit akartam írni, még elgépelésnél is. Majd MS billt meglesem.

    Akkuidő mérföldekkel jobb volt mint a 950XL-emen. Pár settingsen végigmentem, tetszik a notification részletes, egyedi settingse. Tetszik, hogy mindent apponként be tudok állítani, nyilván még minden apró részleten nem mentem végig.

    Home gomb 2-esre van nekem állítva, tökéletes számomra, semmi bajom vele.

    Röviden itt tartunk, rengeteg app fut már most is háttérben, azok között azért majd szelektálok okosan.

    Ha valakinek van kérdése várom szeretettel! :R

    (ui.: mikor várható iPhone topiknál, hogy nem droidot kell olvasgatnom? jah és elnézést, hogy nem droiddal kapcsolatos infókat hoztam :R )

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Új hozzászólás Aktív témák