Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz #65577472 #46 üzenetére

  1.) A legtöbben magukból indulnak ki, ha ők munkára nem tudnak hasznosítani valamit, akkor elképzelni sem tudják, hogy más miért tudja.

  2.) A "munka" értelmezése is eltérő sokaknál, van aki csak a tevőleges "termelő" tevékenységet tartja annak (vagy amiről ő gondolja, hogy oda tartozik). Hallottuk az egyik fórumtárstól, hogy aki drónnal videózik és tableten visszanézi a felvételeket, az már nem munka, csak tartalomfogyasztás. Aki ilyet mond, az nulla percet töltött a videós/filmes szakmában, ahol két csapó között rengeteg időt visz el a snittek visszanézése. De ők csak tartalmat fogyasztanak ilyenkor, nem is dolgoznak... :) Hajam leteszem.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

 • daniel909

  addikt

  válasz #65577472 #46 üzenetére

  ez nagyon nagy hölyeség már bocs.
  SEMMI komolyra nem lehet használni az ipadet. nézzünk egy példát.
  nincsenek desktop programok, amik vannak is, azok korlátozottabbak. akár egy word, excel kombó is sokkal korlátozottabb, de ne is beszéljünk mondjuk egy PS szintű képszerkesztőről. A videó vágást meg sem említem.

  nem tudsz youtubeot hallgatni és közbe mást csinálni, mert ha kilépsz a főképernyőre, akkor abbamarad a lejátszás. Az osztott képernyő meg szerintem kényelmetlen + nem minden app támogatja jelenleg.. Laptopon sokkal több dolgot tudsz csinálni egyszerre, és sokkal komolyabb appok állnak rendelkezésre.

  Az iPad játszani, kikapcsolni, olvasgatni, videózgatni jó. tanuláshoz is jó lehet amire eleve szánják, ott vannak jó appok, lehet billentyűzettel írni, van elől hátul kamera... nem rossz... de nekem az biztos ha kifut a pró, és használhatatlan lesz én többet nem veszek ipadet.

  YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ

Hozzászólok Aktív témák