Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aki 100 km-re lakik tőled legalább, azokkal hogy tudsz személyesen találkozni rövid időn belül? Szerintem kapcsolattartásra éppen nem rossz dolog a FB... Viszont vannak sokan, akik a magánéletüket lenyomják az ismerőseik torkán, ha kíváncsi rá, ha nem. Az ilyenekről jó leiratkozni
-
törölt tag
-
Ispy
veterán
válasz #06658560 #45 üzenetére
Lehet nem jött le elsőre, de én a böngészőre gondoltam (chorme)
Aminek a könyvjelzőit ugye tudod menteni, így a saját fiókod alatt bármelyik eszközön eléred, ha kell.
Persze, hogy el tudsz mindent menteni, hiszen mindennek van egy címe, ahova mutat.
Hogy miben kényelmesebb? Nem tudom, de ez pont erre lett kitalálva, se több, se kevesebb. Ezért én biztosan nem regisztrálnék facere. Mondjuk úgy, hogy egy ez céleszköz, ettől még az is működhet, amit te csinálsz, csak az nem erre lett kitalálva.
Az egyik azért van, hogy saját magadnak tudjál linkeket elmenteni, a másik meg azért, hogy másokkal meg tudjál osztani tartalmakat.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
tomazin
veterán
A "wazzeg"-ből kiindulva nem én vagyok a nevetséges. (de legalábbis minimális élettapasztalattal rendelkező)
Tisztában vagyok azzal, hogy az emberek nagy részét nem érdekli, hogy milyen adatbázist raknak össze róla, de akit igen annak ne kelljen már egy olyan platformot használnia, amit igyekszik elkerülni.
Kopi31415 Nehogy azt mondd, hogy a facebook a legkényelmesebb módja a zenéid könyvjelzőzésének..egyszerűen nem tudok elképzelni olyan platformot, ahol ezt oldalon belül nem lehet megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Facebook, részegen, posztol....
Külön-külön is vicces - na de így egyben...
Hát na.
-
1tom
aktív tag
"Az orrodnál azért tovább látsz?" Igen, de ettől függetlenül nincs rá szükségem. Én a saját véleményemet írtam le, ezért elnézésedet kérem ha ezzel megzavartam a lelki világodat.
(#33) kymera: Lehetséges ez is, hogy máshogy nem oldható meg a kommunikáció, ez is egy lehetőség, de én úgy gondolom nem lehet ezzel teljesen helyettesíteni a "hagyományos" kapcsolat tartást. Sokan így teszek, aztán ha a utcán szembe jönnének egymással simán elmennének egymás mellet.
[ Szerkesztve ]
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
nyisziati
veterán
válasz rottenbull #35 üzenetére
Azért azt kalkuláld bele, hogy ez a Prohardver. Egy Blikkes szavazás szignifikánsan más eredményt mutatna...
-
rottenbull
senior tag
Orommel latom, hogy a szavazok 30%-a nem foglalkozik FB-vel.
Amikor szavaztam, azt gondoltam egyedul leszek ezzel.[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
válasz #18379748 #10 üzenetére
Mindegy, ki mit lát, mert nem tudhatod, hogy a zárt körből ki fogja letölteni, majd azonnal, vagy egy másik időpontban tovább osztani amit feltettél.
Régi igazság: Ami egyszer kikerült a netre, az onnan el nem távolítható 100% biztonsággal!A tudomány a valóság költészete!
-
<Lacy85>
addikt
Ha normálisan használja az ember, nem romlik ettől semmilyen kapcsolat.
Asszonnyal is sokat baromkodok messengeren. De csak akkor, ha melóban vagyok, és nem otthon.
Ki meg egyértelműen semmit nem posztolunk, ami személyes. Én csak zenéket szoktam, de 99%-ban azért, hogy később megtaláljam. Ha hirtelen megtetszik valami, a face jó hely "elmenteni".[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
válasz Sanchez638 #21 üzenetére
En is azok szereny taborat nepesitem, akiknek nincs FB, es mar nem is igen lesz. Kiveve persze, ha olyanna valik a vilag, hogy a sajat hivatalos dolgaimat mashogy majd nem tudom rendezni. Viszont addig is totalisan hidegen hagy a "kozossegi media" vilaga, a kapcsolataimat pedig tovabbra is telefonon, emailen, es elsosorban szemelyesen kivanom kezelni, mert ez az igazi kapcsolat. (bar mar megkaptam valakitol: "Nem vagy face-n? Akkor nem is letezel"....LOL )
-
ericssonfan2
tag
Nem lesz jó vége ennek a túlzott közösségimédia-forradalomnak.
Mikro- és makro-társadalmi szinten egyaránt, komolyan kellene ezt már venni."A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
-
törölt tag
És ehhez mi köze volt a Facebooknak? Ezen logika mentén a céges konyhákat, kávéautomatákat is tiltani és kerülni kell, mert ott terjednek a pletykák.
-
tomazin
veterán
Egész biztosan szeretném, hogy fácsén keresztül történjen minden ilyen jellegű információcsere. Sőt szerintem szorgalmazzuk, hogy a naplót, meg ellenőrzőt (ahol még van), ne az enaplóba meg ilyen idejétmúlt helyekre rakják, hanem rögtön cukerbergnek.
Tudom vegyem fel az alumíniumsapit. Snowdennel együtt. -
nagyúr
Kaspersky Lab miről nem készített még kutatást? Úgy látszik sok a dolgozó, minden baromsággal van idejük foglalkozni.
-
sefan67
aktív tag
Ismerem a jelenséget
-
sefan67
aktív tag
válasz Sanchez638 #18 üzenetére
Hiszünk neked
-
Alpi.
addikt
Nem vágom ! Kinek ?
Semmi nem fekete vagy fehér. Nekem pl. kifejezetten hasznos a Facebook. Vidéki révén gyakorlatilag folyamatosan kapcsolatban tudok lenni emberekkel, akik pl. Pesten laknak. 99%-ban 2-3 csoportba írogatok. Gyerekkori cimbik, azonos hobbival rendelkező emberkék, ilyesmi. Mások fényképeit végignézni vagy a falamra postolni nem szoktam. Ez a része nem mozgat. Ennyi. Nekem erre kell, erre használom. Hallani olyanokrol, akik meg másra használják. A lényeg, hogy eldönthetjük. Plusz pontért egy gondolatmenet végén hozzuk a döntéseket. Vagy csak simán részegen meztelen képeket teszünk fel családtagjainkról és ezzel magunkra haragítjuk Őket ![ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Nekem soha nem is volt és nem is lesz Face és társaira regem, teljesen meglehet nélkülük lenni.
Az orrodnál azért tovább látsz? Csak egy példa: unokahúgom sulijában minden osztályának van egy zárt FB csoportja ahol a szülők tudnak egymással beszélni ill. a tanárok is meg tudnak osztani a szülőkkel mindenféle plusz információt. De teszem fel ha valakinek beteg a gyereke és hiányzik a suliból ott megtalálja az aktuális tanulnivalót és a feladott házit így nem marad le a gyerek és nem kell napokig korrepetáláson ülnie tanítás után, hogy pótoljon. Van hasznos oldala is a közösségi médiának.
Analóg vén majom egy digitális világban
-
EmberXY
veterán
"...a közösségi média hatással lehet a valós, offline kapcsolatokra is."
Miféle offline kapcsolatok? Van még ilyen?
Up the Irons!
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
1tom
aktív tag
Nekem soha nem is volt és nem is lesz Face és társaira regem, teljesen meglehet nélkülük lenni. Ha valakivel beszélgetni szeretnék akkor inkább személyesen, nem hiszem, hogy jó hatással van az ilyen jellegű kommunikáció bármilyen kapcsolatra.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
-
Alpi.
addikt
Ez eddig a legjobb alkoholellenes írás, amit láttam !
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
őstag
-
törölt tag
ez a corona extra jo sor, asszem reszben kukoricabol is van
egybkent nem ertem mi a problem, fb-n elegge be lehet szablyozni ki mit lasson, sot meg van kivonos jog (pl ismerosok minusz a gyerek).
-
t72killer
titán
válasz Depression #8 üzenetére
Hátigen, a FB-mániás ismerősöket/családtagokat elég nehéz leállítani Onnan kezdve megy a taggelés - amit ugyan kikapcsolható, de szorgalmas emberkezek még odaírhatják, ki van a képen/a FB uis tudja. Jelenlegi baráti+családi körünkben privát gdrive-ra limitáltuk a képcsereberét.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Depression
veterán
Semmilyen kompromittáló dolog nem kerül fel oda.
Ami viszont jobban bosszant, hogy a FB látja azokat a képeket, videókat is, amiket eszemben sincs feltölteni oda.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
parandroid
félisten
És egy jó részüknek még részegnek, vagy meztelennek sem kell lennie. Nincs is annál idillibb, mint egy mocskosszájú, de nem túl kifinomult intellektusú politikai aktivista a családban...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pagi
csendes tag
Facebook = sok kis mikrocelebecske
-
törölt tag
én egyszer megadtam életeseménynek hogy berúgtam oszt anyám még lájkolta is
-
tihibaby
senior tag
A közösségi média a 21. század pestise!
-
vlevi
nagyúr
Emmán régi téma, Southparkban ezer éve feldolgozták már
-
t72killer
titán
Semmilyen fotót, infót nem postolok családtagokról/senkiről - így konfliktus se lesz belőle. Kétlem, hogy a kiskölyök felnőve 20+évesen felelősségre von majd, hogy apu, miért nem raktad ki a babakori pucér képeimet
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Intel i5-12500t 6c/12t - 2.0 Ghz / MaxBoost: 4.4 Ghz
- UFF! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/1TB Iris Xe FHD HUN
- Szépséges! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
- I7-4770K processzor 4mag 8 szál 3,5 ghz
- Gigabyte GA-Z87X-D3H 1150 es alaplap