Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
senior tag
Köszi a topicot!
Remélem (nekem
) normális időben lesz és tudom valamennyire követni. A párosok sem annyira vállalhatatlanok szerintem.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
homerhamm
őstag
Üdv itt is.
Várjuk a részeket, valószínűleg ősszel.
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
Na egy jó kibeszélő topic. Szuper. Várjuk a többit...
Asus TUF Gaming F17, Samsung A13 5G, Edifier 1080bt. Lalikirály nem szép ember; de gavallér!!!
-
Silεncε
őstag
Ázsia Express Amerikában. Ez annyira TV2
-
Egyedül a lengyelek indították azt a szezont Amerika expressz néven, de mindenki más Peking, vagy Ázsia Expressz cím alatt futtatta.
Jó nagy hülyeség egyébként, mintha ennyire hülyének néznék az embert, ha más a cím, akkor már biztos azt sem tudja, hogy miről van szó.
Valószínű ha kolonizálva lenne a Mars és ott kéne versenyezni ezt a címet akkor sem engednék el.
-
válasz
antikomcsi #7 üzenetére
Te is tudod, hogy kivan mosva az emberek agya, többet nem is várnak el tőlük...
Asus TUF Gaming F17, Samsung A13 5G, Edifier 1080bt. Lalikirály nem szép ember; de gavallér!!!
-
Kíváncsi vagyok, mikor kerül adásba...
-
homerhamm
őstag
válasz
Lalikiraly #10 üzenetére
Szerintem ősszel. Tavaly is tavasszal forgattak, ősszel meg leadták a részeket.
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest