Új hozzászólás Aktív témák
-
szqter
tag
Ez a folyamatosan érkező frissítések azt jelenti, hogy a Nexus 6 továbbra is kapni fogja a frissítéseket?
-
-
junior11
veterán
válasz tibcsi0407 #40 üzenetére
Mondhatni, felnőtt az android.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
tibcsi0407
félisten
-
DaveJr
őstag
válasz tibcsi0407 #34 üzenetére
Az én igényeimet egyelőre bőven kiszolgálja a W10 egy L930 társaságában. Végre egy telefon amit nem akarok mindenképpen lecserélni 2 év után. Androidnál alig vártam, hogy leteljen a hűség időm és cserélhessek.
Én még azért nem temetném a WP-t. Ha még 1-2 évig kihúzzák egész jó kis rendszer lesz belőle
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
batai15
félisten
válasz Rickenstein #35 üzenetére
Csak úgy mellékesen minden alkalmazással vagy csak saját apokkal megy az osztott mód ?
-
aprokaroka87
nagyúr
Engem az érdekelne hogy mi alapján döntenek arról hogy milyen új funkciók kerüljenek a Stock Androidba
-
Rickenstein
senior tag
Az első Android frissítés, ami nem érdekel. LG G4 tud osztott képernyőt és lebegő alkalmazásokat is. A többi új funkció meg nem mozgatta meg a fantáziámat.
[ Szerkesztve ]
PS C:\>_
-
DaveJr
őstag
válasz tibcsi0407 #32 üzenetére
Épp ezért írtam, hogy nem hittem volna, hogy a fordítottja elő fog fordulni...
Közben jött az info, hogy még sem.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
tibcsi0407
félisten
Értem én, de WP sokkal több dolgot átvett a Droidból, mint fordítva. Már eleve az értesítési sáv is onnan van. Még WP 7-en nem volt, a 8-on hozták be. Tehát az értesítési sávról üzenetküldés alapja gyakorlatilag Droidos.
Kb 3 évig használtam WP-t. 7,7.5, 8, 8.1. A 10-es tesztelésénél lett tele a hócipőm az egész rendszerrel és ment a fiókba a telefon. (L 635)utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
DaveJr
őstag
válasz tibcsi0407 #28 üzenetére
Ha nem vetted volna észre pont ezért lepődtem meg....
értem a szarkasztikus célzásod, csak te nem értetted a mondandóm célját.
ollie: Köszönöm az infót. 4.0-nál lemaradtam Android fronton
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az AZ Screen Recorderrel rögzítettem a képernyőt mp4-be és itt konvertáltam online gif-be. A végső simításokat a Jasc Animation Shop 3-mal végeztem, ez kihagyható.
-
-
DaveJr
őstag
Hm...nem hittem volna, hogy valaha is olyat olvasok, hogy a Google valamit elnevez csempének Ezen nagyon jót mosolyogtam Legalább nem lesz több "szaracsempe" beszólás az Androidosoktól
Másik amin meglepődtem, hogy Google csak most hozta be a közvetlen választ az értesítési sávról. W10M már tudja egy ideje(SMSnél, Vibernél biztos), azt hittem Android már régóta tudja (rég elhagytam az Android tábort).
-
Keem1
veterán
Bone, ilyen animgif képernyővideót mivel lehet készíteni?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz DeathAdder #23 üzenetére
Köszönöm. Ez egy elemző cikk, így a bemutatás mellett véleményt is közöl, több évnyi mobilos tapasztalat alapján Mint mindig, ez sem nem univerzális, sem nem kizárólagos, hiszen a neve is mutatja: vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Köszi a cikket. Megjegyzem egyre több cikkben vélek felfedezni szubjektív vélemények kinyilvánítását a rendszerrel, vagy egy megoldással kapcsolatban a kedves cikkíró által. Ebben a posztban is rengeteg ilyen van.
Vagy amit utoljára éppen olvastam hogy pl. x telefonnál jobb lett volna ha az ujjlenyomat nem elöl hanem hátul lenne...Ez legyen a felhasználó döntése vagy hogy kinek milyen fícsör a hasznos..
-
addikt
Valaki nem rakta még fel, hogy milyen az üzemidő 6.0-ához képest? Én fel akartam rakni a Nexusra, de még várok vele, mert olvastam olyanokat, hogy az üzemidővel problémák vannak...annak pedig nagyon nem örülnék, mert a Nexus 5x-em így sem egy üzemidő bajnok.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-FreaK-
veterán
Szerintem az lehet a háttérben, hogy a Gyártók egy adott telefon kiadása, de főleg a gyártásának befejezése után (ami ugye ~1 év szokott lenni) már egy vasat sem akarnak költeni arra a modellre. Jobb esetben, és főleg a nagyobb gyártók esetén még elbír a support budget 1-2 programozót akik még esetleg 2-3 év után még hegesztenek valamit, de ugye azt tudjuk, hogy a nagyobb gyártóknak mekkora a modell palettájuk, így el lehet képzelni mennyi ideje jut annak az 1-2 programozónak egy adott modellel foglalkoznia.
Aztán ezek után még a szolgáltatói készülékeknél még ott van még egy réteg a felhasználó előtt (maga a szolgáltató ugye), aki meg aztán főleg nem akar arra költeni, hogy a régi készülékekhez támogatást nyújtson.
-
Den Hadnagy
senior tag
Az elmúlt hat évben az ötödik droidos készüléket használom, soha nem tapasztaltam ilyet...
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
pampika
őstag
ahogy tibcsi0407 is említette, önmagában a stock droid nem oldja meg a dolgot.
ha nincs, aki összerámolja a romot (stock + driverek + optimalizálás), akkor nem leszünk beljebb sajnos.tényleg az lenne a jó irány, ha kiadnák a forrást, a gyártó kiadná a drivereket (neadjisten azok forrását...bár nem szokásuk) és akkor aztán tényleg jöhetne a mókolás kánaánja.
másrészről meg tiszta sor lenne, hogy x ideig támaszkodhatsz a gyártókra, utána viszont a közösségre.
-
batai15
félisten
Nagyon bejön az új verzió . Remélhetőleg nemsokára fogom élvezni egy nexus 5x -en cm formában meg főleg .
[ Szerkesztve ]
-
-
tibcsi0407
félisten
Nem beszélve a különböző hardverek lib fájljairól. Szinte megoldhatatlan. Az egyetlen dolog, amit tehetne minden gyártó, hogy ha befejezi a támogatást, akkor szépen kiad minden forráskódot és a közösségre bízza a támogatást. (sok esetben sokkal jobb lenne...)
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
villamos
őstag
Mi lesz ha elfogy az ábécé?
Vajon van x -el, y -nal kezdödő édesség?Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Binczet
tag
Azt sikerült már megoldani, hogy ha egy új programot indítok el és neadj'isten betelik a memória, akkor ne az épp szóló zenét lője ki?
Vagy valami statisztika, hogy olyan programokat töltsön be a memóriába, amit használni is szokott a felhasználó?
-
Obyboy
addikt
Szerintem egy PC program segítségével simán meg lehetne oldani, hogy pl mikor a gyártó kivonul az adott készülék mögül és nem ad ki több frissítést rá, akkor a felhasználó egy rootoláshoz hasonló művelettel fel tudná tolni a legfrissebb stock droidot ami ezek után ugyan úgy frissülne tovább mint a nexusok.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Csarli85
aktív tag
Ezen az osztottképernyős módon még van mit dolgozni azért. A samsungnak a megoldása kiforottabb. Remélem a frissítésekkel nem veszik át a google féle verziót. Bár ez nem jellemző rájuk. Az értesítések új formálya viszont nagyon jól sikerült szerintem.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
ToniSoprano
addikt
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Mondjuk pont ezt akarják a 7-essel elérni, hogy a háttérben jöjjenek a frissítések. Bár lehet hogy csak a stock droidon lesz így ez is. Bár egyre inkább tartunk afelé hogy minden funkció beépül a stock droiba.
Pl. az osztottk képernyő, a kamera gyorsindítás az LG-nél már több éve megvan LG G3-ban már benne volt 4.4 alatt is pl, de pl. a 7-esnél már eleve benne van ezért nem kell külön leprogramozni, ami gyorsítja az új verzió kiadását. Lásd Doze mód is ha jól tudom a Sony Stamina módjából jött. Szóval a különböző gyártók egyedi és hasznos funkciói egyre inkább beépülnek az alap droidba, lehet már a végén annyi lesz a különbség hogy más felületű launchert alkalmaznak pl. LG launcher, Samsung touchwiz felület stb. de alatta a gyári alap droid fut.[ Szerkesztve ]
-
pampika
őstag
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
tudni tudnák. inkább nem akarják
(nyilván bizonyos szintig, ahol nincs hw-s korlátja a dolognak) -
Wesder
félisten
Redmi3Pro CM13-mal volt osztott képernyő, de nem ennyire "kiforrott"
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Obyboy
addikt
Várom a CM14-et.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Még mindig nagyon nem jó ez az android frissítéses dolog, a gyártók nem tudják es nem is akarják frissíteni a telefonokat, ennyi év után erre kellene valamit kitalálni, mert android 6nak van 20℅ részesedése, de biztos vagyok benne hogy annak 12-13℅a nem frissült, hanem már úgy jelent meg a készülék hogy 6 van rajta
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Interactive Brokers társalgó
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mindent a StreamSharkról!