Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák

 • hunluki

  aktív tag

  Sajnos ezt én is tapasztalom, most nyáron költöztünk egy félkész házba ami jóformán csak akkor halad ha én csinálom. Konkrétan párommal júniusba vettünk ki két hét szabit és az idő alatt többet haladtunk mint az összes mesterember kombinálva azóta.

  Villanyszerelőt hívogatom, felváltva nem veszi fel vagy közli hogy jön és utána hetekig nem látom, telefont nem veszi fel. 3 szaktársával együtt. Meguntam, amit tudtam megcsináltam, bár nem vagyok egy vastag gyerek szóval a falvésés necces volt de legalább már tudok ilyet is.

  Burkolót kerestünk, szintén mondta hogy persze jön, abba a pillanatba hogy közöltem hogy számlára kérem és nem okosba mondta hogy úgy drágább lesz, de akkor küld kalkulációt. Na azóta is küld, telefonon természetesen nem elérhető azóta se.

  Vízszerelő legalább jön, de ő meg bár ne jönne kategória, eddig 3x tömítette el kosszal a teljes csőhálózatot, egyszer pedig sikerült a radiátorokba is koszos vizet engednie. Azóta néhány radiátorom csöpög, amikor hívom mondja hogy jön de a valóság... talán a legszebb he leírom a konkrét sztorit.

  Hétfőn hívom hogy jönni kéne, jó, csütörtökön jön délelőtt. Oké, szabit veszek ki, csütörtök 10-kor hívom, jaj csak délután tud jönni. 5-kor felhívom hogy mi a helyzet, áhh, ő nem ér most rá, majd holnap. Szabi miatt erős anyázás kialakulóban magamban. Oké, péntek is szabi, letelefonálom főnökömmel, szájhúzás, kellemetlenség, de ez van, jön a szaki. Na meg ahogy azt te elképzelted. Pénteken beállít este 8kor (7-re értem volna haza melóból), körbenéz, hát igen ide ez meg az kell, az most nincs nála, majd jön hétvégén. Egész hétvégén otthon ülünk hogy mikor óhajt ideérni, vasárnap befut délután 3 fele és akkor történt meg ez a koszos vízzel telibe engedte az összes radiátort történet...

  Konyhabútor összeszerelésére jött szintén emberke, párommal előre összeraktuk a lego részt, igazából szaki dolga a rögzítés lett volna. 3x6 órát volt kint nálunk és ez idő alatt eljutott odáig hogy feltette a felső szekrényeket egy sínre, az alsó sorból pedig egy szekrény lábait eltörte. Így történt az hogy megtanultam konyhabútort rögzíteni.

  De amúgy tényleg a leggyönyörűbb az egészben az hogy amint közlöm hogy nem okosba kérem akkor azonnal kámfor. Vicc.

  ps: ha valakinek van tippje hogyan lehet radiátorokból a koszos vizet kimosni pls privátban jelezze, van egy sanda gyanúm hogy ez is rám marad...

 • hunluki

  aktív tag

  Én is úgy érzem hogy ez a sorsom, mármint DIY szakivá válni. Egyedül az a porbléma hogy napi 8-9 óra meló és hála a mávnak kétszer kicsit több mint egy óra utazgatással nem sok idő marad rá. Hétvégén meg franc a pofámat azért szeretnék pihenni is.

  Most az a taktika hogy a maradék szabimat péntek/hétfő kombókra kiosztom és a hosszú hétvégék alatt lehet haladni. Ettől függetlenül vicc kategória tényleg ami nálunk zajlik :(

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák