Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák

 • Tikakukac

  félisten

  Mert nem így van? De, qrvára így van, semmi köze a magyaros viselkedéshez. Tegnap beszéltem egy öreg szakival, aki jött gariban cserélni a csapban betétet. Mutattam neki a friss fürdőszobát, amit drágán, előre 1 évre foglalt időpontra is csúszással és szarul csináltak meg. Elég sok embert ismer, azt mondta 12 burkoló van a telefonjában, nem tudna olyan számot adni, aki tutira megcsinálná különbül.

  Már az orromon ömlik kifele, hogy bárki aki ki meri mondani a valóságot és nem a szép színes szivárványost, az gyalázó, nem vagy magyar meg akkor húzzá' mosogatni kifelé és a sor szép hosszú sajnos. Ez a kikefélt rohadt nagy realitás baxkikám. Múlthéten még 3 barátom jelentette be, hogy oké, akkor ők mennek. És nem, nem az jelentette be, aki okádék módon festett ki, burkolt, vakolt és falazott, rakott össze rendszert vagy szerelt kókányul villanyt ás kódol fosul, hanem azok, akik valóban jó munkát végeztek itthon és nem 1-2 diploma meg nyelvvizsga szalad megint el az országból. A teljesítmény az az, hogy valaki még ezt is simán tudja tagadni, holott az orra előtt történik és vele is egyúttal.

  A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

 • 8th

  őstag

  Őszintén, nincs igaza?

  "Nekünk a gyorsmenéshez és a versenyautóhoz hozzátartozik a hang, a pornót se lehalkítva nézem hanem adok rá hangot" Vályi István a Tesla Model 3-ról :))

Hozzászólok Téma mentése Aktív témák