Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- [Re:] Elképesztő méreteket öltött a Microsoft Exchange-botrány
- TP-LINK routerek
- Programozás topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- macOS PC-re
- [Re:] Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
Hozzászólok Aktív témák
-
Remélem szerdai autót vettél
,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
válasz
Agyturbina #1 üzenetére
Már a szerdai is csütörtököt mond.
„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”
-
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Előre látó(ható) módon
,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,
-
Mint kiderült, kompletten rossz volt a pumpa, így másnap küldtem is vissza usa-ba. Plusz adalék megdöbbenés: dec 29-én este rendeltem a cuccost, 31-én reggel a kezemben volt!
Kanadából, vagy Mehhikóból fórumozol?
Nem jókedvemben játszom a bluest.
-
-
válasz
Agyturbina #5 üzenetére
A Gluteuszok partját csak komoly felszereléssel érdemes megközelíteni! Hágóvassal, a már messziről jól látható hegyek hasadékán át, majd a dombok felé leereszkedve a völgybe. Hans Regenkurt korai feljegyzései rengeteg eldugott túraútvonalat javasolnak a veszélyeket vállaló, a párás, nyirkos légmozgások közepette is derekasan helytálló felfedezőknek. Anno, mint csillogó szemű diákoknak, ismertették velünk a helység domborzatát, hegyeit, partvidékét, vízrajzát, azóta már letarolt erdeit.
Egyedi barlangrendszere jól feltárt, a szükséges engedélyek beszerzését követően, előzetes bejelentkezés után az év 350 napján látogatható, állandó hőmérsékletű.
Egészen a tél végéig érdemes, de tavasszal a legszebb!Nem jókedvemben játszom a bluest.
-
No no, budapesti vagyok
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
-
válasz
alkatraz3000 #7 üzenetére
Akkor a konszignacios raktarak leterol nem tudsz, vagy tenyleg legi postaval kuldtek az alkatreszt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Agyturbina #9 üzenetére
Kizárólag légi szállitás lehetett 4-5 napos ígérettel 😁 rajta volt a cimzesen is, hogy a kansasi raktarbol jött.
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- Komoly Covid Kocsma
- PayPal
- [Re:] Asus GeForce GTX 1660 TUF Gaming OC 6GB GDDR5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ideastyle Professional Kft.
Város: Budapest
Cég: Interton Kft
Város: Budapest