Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Picasa + Google Plus együttes használata esetében:
-
Lacces
őstag
Flickr-es részből kimaradt egy nagyon fontos közlendő (és emiatt nagyon Google bajnok leírásnak érzem azt a részt)
A Flickr egy negatív tulajdonsága, hogy nagyon érezni rajta azt, hogy a profi vagy hobbi fotósnak készült, nem családi album egyszerű elmentésére.
De van egy ütő kártya, ami miatt a földbe veri a Google picasat (vagy fotókat). Az pedig az 1TB online tárhely..., ezt hiányoltam a leírásból. -
.mf
veterán
Egyre erősödő hipszter túlsúlyt kezdek felfedezni a tesztelt programok között
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
sztanozs
veterán
válasz
CharlieDrop #10 üzenetére
Egyértelműen nem annyira csillivilli, mint az iGO (vagy annyira naprakész, mint a Waze/GMaps), de szerintem bőven használható. Persze napi szinten Waze-t használok, Sygic csak akkor, ha offline-ba kényszerülök.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz
CharlieDrop #8 üzenetére
Én külföldre (Horvátország) Sygic-ot használtam, hogy ne kelljen kártyát cserélnem vagy adatroamingra előfizetnem. Nem volt vele gondom.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
zdanee
őstag
Most komolyan a "fotózz a tableteddel" mozgalmat kell erősíteni?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
SZATA
senior tag
Jó cikk! Van a Wazeben két olvasatlan üzeneted, olvasd el!
-
badd
tag
A Flipboard-nál bármilyen lap RSS-ét hozzá lehet adni, így lehet RSS olvasónak használni, úgy, hogy minden kis csempe egy oldalé, és a csempén látszik, ha történt valami új. Így már használhatóbb magyar részről is. Bár igaz, nem mindig lesz minden oldal olyan szép, mint az alapból erre a felületre tervezett magazinok.
-
törölt tag
válasz
II.Démonlord #2 üzenetére
A harmadik részben volt: Google, Facebook, Twitter
-
dajkopali
addikt
válasz
II.Démonlord #2 üzenetére
ok, átírtam a leadet
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
II.Démonlord
tag
Most nem azért, de a legnépszerűbb közösségi alkalmazások és szolgáltatások részbe nem tartozna bele pl.:Twitter vagy Facebook
Szerintem ezeket is használják néhányan.
-
sztanozs
veterán
Tehát, hiába van GPS a tabletünkben, ha nincs mellette aktív internet elérés, akkor navigálni sem fogunk tudni vele. Ez mondjuk a google navigációra is teljes mértékben igaz.
A navigációhoz pluszban azért hozzá lehetett volna csapni valami offline-t is (persze csak fanyalgok).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az ötödik részben néhány népszerű közösségi alkalmazás és szolgáltatás: Instagram, Pinterest, Flickr, Tumblr, Blogger, LinkedIn, Flipboard, Foursquare, Waze, Google Maps, Google Street View.
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Házi hangfal építés
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest