Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz llaszlo #3035 üzenetére

    Ezt írtam korábban, hogy kikapcsolt wifivel, (azaz csak Wifi Near -rel) vmiért nem működik. Ha Tamás kipihent minket, akkor remélem, hogy tudunk majd foglalkozni a problémával. De ha az Otthon helyet wifi near alapú kereséshez társítod, akkor a belépés az adott helyre esemény tulképp egyenlő az elérhető konfigolt hálóval. Erre mehet a wifi bekapcsolás és úgy már működik az SSID -hez kapcsolódás. Tamás írta korábban, hogy ehhez miket kell beállítani (wifi near, polling, stb.). Két napja tesztelem itthon, két, különböző wifi hálóval és szépen működik. Nem wifit kapcsoltatok, hanem kikapcsolt wifivel, Maris szól, ha elérhető vmelyik háló. De a művelet lényegtelen. Maris helyett, lehetne wifi bekapcsolás is.

    Oldman2:

    "Igen ám, de ilyenkor nem megy az a tulajdonság, hogy a látható Értesítésre tapintva bejön az E-Robot (beállítástól függően vagy a Történet, vagy a Parancsok lappal)."

    Hmmm... Akkor vszínűleg nálam is ez az a "kifagyás", amiről korábban írtam. Remélem, hogy Tamás pihenten tér vissza közénk, mert lesz feladat. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák