Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    Tamás!
    Lenne két. kezelést segítő ötletem.
    1. A történetben, a parancsokra bökéshez most nincs semmi definiálva. Lehetne, hogy rábökve, ahhoz a parancshoz ugorjon a parancsablakban?
    2. Ha egy parancshoz új műveletet adok, akkor azt a végére teszi. Aztán lehet mozgatni. Lehetne a abban a mozgató opciós menüben egy "tedd legfelülre" lehetőség?

    Hosszú távon sztem az lenne az ideális, ha az esemény és a művelet ablakok sorszámozva lennének, a rendezéshez pedig olyasmit gondolnék, mint a Dolphin könyvjelző szerkesztője, vagy a médialejátszók listaszerkesztője. A művelet ablakának jobb szélén három vonalka, amire hosszan nyomva feljebb, vagy lejjebb csúsztatható az adott művelet, majd két másik közé "ejtve" lehetne átpozícionálni.
    Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a parancsablakban most nincs lehetőség a parancsok sorrendjének variálására. Mondjuk egyéni színnel ellátni a parancsneveket, vagy csoportonkénti megjelenítési lehetőség. Persze 8-10 parancsnál ez nem számít. De az előbb megszámoltam és mindenféle kísérleti próbálkozásokkal együtt, 62 tétel van a parancsablakban. Szűrő nélkül gyakorlatilag értelmetlen a parancsablak használata, mert azt sem látom át, hogy egy parancs, melyik project -hez tartozik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák