Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz arnyekxxx #21 üzenetére

  látom, még mindig nem értitek. a szolgáltató nem jókedvéből csinál 200 oldalas ászf-et, nekik a hátukra se kell az egész. a hatóság kötelezi őket erre!
  most eltekintettem attól, hogy egyébként a felvetésed túlzó és valótlan, hiszen a webről most is letöltheted akár naponta az ászf-et.

  (#24) joghurt: "ha nem, akkor legfeljebb kapnak valami nevetséges bírságot, az illetékes személyi felelőst pedig évszázadonként egyszer, ha megbüntetik": legutóbb a telenor negyedmilliárdos bírságot kapott, a telenor főnöke pedig személyesen 500k-t. azért ez nem annyira aprópénz még ott sem.

  "Az lenne a korrekt jogi szabályozás, ha az összes árváltozást hasonlóan kellene kommunikálni.": tudtad, hogy az összes árváltozást hasonlóan kell kommunikálni már legalább 10 éve?

  úgy látom, az összes hozzászólónak, aki itt keményen "bírálta" a szolgáltatókat, valójában halvány lila gőze sincs arról, mit fikáz és mekkora tévedésben van. rotfl, na ettől ilyen bonyolult a szabályozás, hogy még azok is, akik elvileg tájékozottabbak lennének az it iparhoz, valójában sötétek az egészhez, mint a föld. az nmhh ezeket is próbálja megvédeni a saját (nem)józan eszük ellen. spártában ezeket behajigálták a szakadékba, oszt jónapot.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés