Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Szmeby #10 üzenetére

  "Nem lehet, hogy pont azért nem olvassák el, mert 150 (!!) oldal?": de, én is ezt pofázom.
  meg azt, hogy ökörség ezen a helyzeten úgy javítani, hogy a javítás eredményeképpen 200 oldal lesz.

  "Eddig kivétel nélkül mindegyik ügyintéző szóvá tette, hogy miért akarom aláírás előtt elolvasni az általuk oly gondosan összeállított 426 oldalas szerződést, ászf-et, akármit.": ha legközelebb távközlési szerződést írsz alá, és ilyet mond az ügyintéző, kérdezd meg tőle, hogy át lehet-e iratni a szerződést a szerződő fél halála esetén. ha azt mondja, hogy igen, akkor válaszold azt, hogy hát ezért.

  "Összefoglalni a hasonló szolgáltatások közös részeit egy részletes, egységes, módosíthatatlan gyűjteménybe. Készüljön egy telkós, egy banki, stb.": jaja, pontosan ezt a marhaságot erőlteti a hivatal is meg az iparági szövetség is, ettől hízik a szerződés az egekbe. nem lehet ugyanolyan szerződést kötni egy olyan szolgáltatóval, akinek egy országos telefonos ügyfélszolgálata van és tapipaddal meg gps-sel távvezénylik a technikusokat, meg olyan szolgáltatóval, amelyiknél a főnök jár házról házra karákószörcsögön. ennek legnyilvánvalóbb jele, hogy nekem az internet szolgáltatás ászf-be bele kell írni a telefonszámhordozás feltételei fejezetet.

  "Valaki elhatározta, hogy minden szerződési feltételt elolvas, amit elé tesznek": én meg ismerek egy embert, aki átírta. és keresztülverte :)

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés