Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Jók nagyon.
-
SunMount3r
nagyúr
Az első szekciót imádom (az "űr hangokat"), csak sajnos nagyon kevéske van belőlük,
azt hittem a "nagy mennyiségű" egy kicsit mást jelent a NASA-nál. Szívesen elhallgattam volna még belőlük még vagy egy fél órányira valót, csak sajnos nagyon hamar vége lett a mókának... Remélem jönnek még...
(Az első Kepler-es (a 10-es a listán) nagyon über!
)
-
Béééla
őstag
Az ufó annyira laza, hogy ha Ferihegy felett eleresztesz egy ilyet, akkor egyrészt megkeresnek és hátulról felhelyezik neked személyesen, másrészt amíg valamelyik légiirányító a radaron észreveszi de nem néz ki az ablakon és mondja hogy "na még egy hülye", addig ufónak számít.
-
.LnB
titán
Ez nagyon tetszett, sose hallottam még ilyet így. És meglepően jó minőségűek.
-
lysgb
tag
olyan is van köztük, hogy "azonosítatlan repülő tárgyat észlelünk" ?
-
Dicséretes megmozdulás. Jó lenne ezt videóanyaggal is kibővíteni
Új hozzászólás Aktív témák
it Nagy mennyiségű kozmikus és űrhajózással kapcsolatos hangfelvételt tettek szabadon felhasználhatóvá.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest