Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) errorcode06


errorcode06
(őstag)

Lényegében továbbra is, sőt, előfordulhat hogy könyebben lehet majd egy tartalmat töröltetni, ha az több egyén/szervezet érdekével és véleményével ütközik. Szánalmas.

[ Szerkesztve ]

"Meg ha az FX-ek mentek 4.5-ön azzal a földkéregvastagságú csíkszélességgel, akkor a Ryzenek nehogy ne menjenek mááá" - jedis

(#2) t72killer


t72killer
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

A politikát kéne cakpakk kitiltani a rendszerből. Egyesek jó pénzt csinálnak abból, hogy embereket egymásnak ugrasztanak.

Így, hogy kiválasztunk egy politikai témát ("gyűlöletbeszéd"), simán lehet, hogy egy oldalnak kedvezünk, a másikat pedig elnyomjuk, legegyszerűbb az, a politikai témákat 1:1-ben kitiltják/különválasztják.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#3) pengwin válasza t72killer (#2) üzenetére


pengwin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Így, hogy kiválasztunk egy politikai témát ("gyűlöletbeszéd"), simán lehet, hogy egy oldalnak kedvezünk, a másikat pedig elnyomjuk, legegyszerűbb az, a politikai témákat 1:1-ben kitiltják/különválasztják."

Miért kéne kitiltani a politikai témákat? Csak arra lenne jó, hogy még többen dugják a fejüket a homokba.
A politika a mindennapi élet része kell, hogy legyen egy népképviseleti demokráciában. Ettől működik a rendszer.

Én még a gyűlöletbeszéd tiltásával se értek egyet, mert ebbe nem csak a terrorizmus és a ténylegesen erőszakra buzdító dolgok férnek bele, hanem kis túlzással kb. minden, ami nem illeszkedik mondjuk a jelenlegi nyugati politikai irányvonalba.

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#4) t72killer válasza pengwin (#3) üzenetére


t72killer
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Van épp elég politikai csatorna.

"A politika a mindennapi élet része kell, hogy legyen egy népképviseleti demokráciában." - Mo.-gon mindennapi téma a politika, de ez kb csak arra jó, hogy a résztvevők hamarabb kapjanak gyomorfekélyt az idegeskedéstől és hamarabb rúgja ki őket egy ellenkező beállítottságú főnök. Igen, legyen az ember tájékozott, hogy mire szavaz, de azért a szabadidő nagyrészét érdemes építő jellegű dolgokkal kitölteni.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#5) pengwin válasza t72killer (#4) üzenetére


pengwin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben igazad van, de Magyarországon nagyon hiányos a politikai kultúra, ne mi legyünk már a mérce az alkalmazandó moderáció és cenzúra mértékéhez.
Azzal nagyon rosszul járna a világ... :(

Meg hozzátenném, hogy egy működő népkéviseleti demokrácia "keresleti piac", nálunk meg igen erősen a "kínálat" határozza meg ezt a "piacot". Remélem érthetően sikerült megfogalmaznom.

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#6) UnA válasza pengwin (#5) üzenetére


UnA
(Korrektor)

"... de Magyarországon nagyon hiányos a politikai kultúra, ne mi legyünk már a mérce az alkalmazandó moderáció és cenzúra mértékéhez."

Mielőtt ilyeneket írsz, egyszer meg kellene nézned pl. hogyan osztják egymást az angolok vagy az amerikaiak a Twitteren. Nem a magyarok miatt került elő a kérdés a Youtube, ugye...

(#7) Fred23


Fred23
(PH! addikt)

"vagy más extrém viselkedéseket pártoló, népszerűsítő tartalmakat"
:(

Egyáltalán nem szeretem a cenzúrát, de ez meg aztán végképp túlzás! Lehet, végül majd torrentről kell töltenem egyes extrém sportolók videóit? :F Vagy Alex Honnold meg a hasonlók majd ilyen "szürke zónás" TŰRT táblát kapnak, és eszükbe se jusson többé némi apróra is gondolniuk, adják el a videóikat inkább ott, ahol tudják? :U

(#8) elithun válasza Fred23 (#7) üzenetére


elithun
(őstag)

Az extrém viselkedés szerintem inkább politikailag szélsőséges viselkedést jelenti és nem az extrém sportok népszerűsítését.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#9) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Csak reménykedni merek, hogy ténylegesen csak a gyűlöletkeltő tartalmakat fogják törölni, s nem követik a facebook példáját, ahol figyelmeztetés törölnek olyan tartalmakat / csoportokat, melyek amúgy nem sértenek semmilyen szabályt, de pár idióta feljelentőnek nem tetszik.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#10) Fred23 válasza elithun (#8) üzenetére


Fred23
(PH! addikt)

Elolvastam angolul is, úgy tényleg nem annyira vészes. Az általam kifogásolt mondatot a félreértések elkerülése végett én inkább valahogy úgy fordítottam volna, hogy "vagy más radikális eszméket pártoló, népszerűsítő tartalmakat"; én így egyből azokra gondoltam, akik felhőkarcolókat másznak meg felszerelés és engedélyek nélkül, őket meg sajnáltam volna nagyon. :D

(#11) Tikakukac


Tikakukac
(PH! félisten)

Gyorsan lekörmölöm, hogy legyen nyoma: gyűlöletbeszéd marad, cserébe rakat csatorna meg videó fog eltűnni majd a semmiben a semmiért. Mint ahogy ez a dolog eddig sem ment ezután sem fog.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#12) Corleone33


Corleone33
(fanatikus tag)

Gondolom ez azt jelenti hogy magyar nyelvű széljős/uszító tartalmak továbbra sem lesznek törölve? ugyanis a youtube eddig hírhedten nem csinált ezekkel semmit, lévén hogy kis hazánk pont nem számít az érdeklődési körükbe.

[ Szerkesztve ]

You dont have to tell me that im awesome cause i know it ^^

(#13) cami][us válasza Tikakukac (#11) üzenetére


cami][us
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindegy, a többség úgyis spam.

I'm ayy lmaoing @ your life

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.