Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Corleone33

  aktív tag

  Az egész youtube rendszere egy òriási káosz úgy ahogy van

  Ha manapság feltörekvő videòsként egy nagyobb partnercég nélkül akarsz bármifajta reklámbevételt és nem vagy Pewdiepie/ bármi egyéb nagy név: kb esélytelen, kivéve ha:

  - még véletlenül se tartalmaz a videòd semmi és tényleg SEMMI harmadik féltől származò tartalmat, sem képileg sem zeneileg azaz videòjáték/filmbemutatòt és társait kb elfelejtheted kivéve ha nagyon rövid részleteket mutatsz. És az se nagyon számìt ha Fair Use alá esik a tartalmad mert jò öteg Adpocalypse miatt még ìgy is nagyon könnyen megeshet hogy "advertiser unfriendly lesz*, vagy kapsz egy jòpofa kis third party content claim-et (ahogy ezt anno a Konami és az EA nagyon szerette űzni többek közt gameplay videòknál).

  -Ha meg licenszelt zenét jut eszedbe használni, oh jaj, akkor megint, lényegtelen hogy Fair Use mivel még ìgy is olyan Copyright Claimet verhetnek s nyakadba hogy tìzen viszik utánad és nem számìt hogy jogos-e a követelés vagy sem, vagy hogy a követelést nem valami teljesen irreleváns harmadik fél adja le, lényegében kiszolgáltatott pozìciòban vagy mert a Youtube-ot nem fogja érdekelni :((( . Vagy ha "szerencséd" van, csak a hangsávot némìtják le vagy pedig egyes országokban letiltják a videòdat ha nem globálisan.

  A COPPA ba nem is merek belegondolni, azzal nem árulok el újdonságot hogy nekünk tartalomgyártòknak nem lesz benne sok köszönet.

Hozzászólok Aktív témák