Hozzászólok Aktív témák

 • azbest

  nagyúr

  Plusz vannak, akik abból élnek, hogy hamis claim-eket nyújtanak be mindenféle videókra. Lehet, most már kötelező pontosan megadni azt, hogy mi a problémás rész, de erről szóló videókban emlegetik, hogy simán csak rákamuzzák, hogy sérti a jogukat és nem adják meg hol. Szóval csak ellentmondani lehet legfeljebb, de sok időre beeshet a kútba az egész. Régebben ráadásul azonnal elvették a bevételt is ilyenkor, nem csak felfüggesztették. De ha új videónál pont a felfutó nézettség alatt vették el, akkor bebuktad gyakorlatilag.
  És hogy egyénként gyakorlatilag nincs mód a google-vel kommunikálni ilyen csalások esetén. Ezért kénytelen vagy valami harmadik fél által biztosított jogvédő céggel szerződni, ami persze megintcsak egy jogász adó, mivel a csalóknak nincs erre szüksége, csak a becsületeseknek van. Tényleg egy pöcegödör az egész.

  Az egész pöcegödörség talán abban is gyökerezik, hogy az usában a pereknél mindkét fél maga viseli a jogi kiadásokat. Így egy pénzes cég azzal kicsinálhat, hogy kamu pert indít ellened. S a kamuzásra sincs büntetés a legtöbb államukban.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák