- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Shell script topik
- Most már tényleg keményen lesújt a jelszómegosztókra a Netflix
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Összeállt az új streamingbirodalom, a Max
- DIGI kábel TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
aktív tag
Helyes, úgy is kevés a piaci szereplő.
-
bollokcs80
Korrektor
Próbálkoztak már ilyesmivel, nem? A Karate Kid-es sorozat pl. náluk indult, aztán azóta se sokat hallani róluk.
Filmeket meg árultak/árulnak - horror árakon. Múltkor néztem, hogy egy film ára SD-ben több volt, mint a DVD változaté a MM-ban. Jó tudom, a fizikai hordozó nem divat, de azért morbid.B.Cs.
-
nemlehet
őstag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Hát pedig azért mérvadó... A digitális terjesztéssel rengeteg költség megspórolható, sok szereplő kihagyható a láncból akkor ne legyen már drágább mint a fizikai.
Amúgy nagyon nagyon kell durrantson a YT, hogy az embereknek vonzó legyen. Nem lesz könnyű, mert saját tartalmakat nyilván még nem forgattak, főleg olyat ami miatt az emberek inkább ide fizetnek elő mint máshova és jogokat meg nehezen tudnak majd szerezni, mert már minden kiadó saját streamingben gondolkodik.
Szóval tulajdonképpen mi lesz a tartalom?Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
xZer0kidx
senior tag
Van benne potenciál ha azt nézzük, hogy a youtube a legnépszerűbb közösségi oldal még a z. generáció körében is. Azon csodálkozom, hogy a podcast appot nem tuszkolták még bele valahogy.
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
Necroman_Mk2
senior tag
Jól értettem a cikkből, hogy ez nem egy vadiúj platfrom lesz, hanem egy előfizetői csomag több streaming platformra? Mert így már érdekesen hangzik.
#2 bollokcs80 Igen, volt a YouTube RED próbálkozásuk, de nem volt hosszú életű. Állítólag csak az exkluzív koncertfelvételek mentek jól, de a többi film és sorozat nem.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Ha zenei streamingbe már belebuktak, akkor ki gondolta a cégnél, hogy a filmek majd menni fognak...? Midőn zenében jókor indultak, filmek terén viszont igencsak sokadik helyről, saját tartalom nélkül. Innen szép nyerni
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
Necroman_Mk2
senior tag
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Szerintem ez csupán idő kérdése lesz. Meg hogy a mostani streaming háború végén kik fognak talpon maradni.
-
nemlehet
őstag
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Nem csak a magyar hanem senki. És nem elsősorban a torrent miatt, olcsóbb sokszor előfizetni 2-3 helyre és onnan nézni ami elérhető mint megvenni pár filmet YT-n.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Noukoum
veterán
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Úgy látszik a gyártók nem akarják ingyen / veszteséggel árulni csak azért hogy a magyar ne lopjon.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Felesbandi
aktív tag
En tok szivesen elofizetnek/elofizetek streaming-re, csak legyen rendes lokalizacio.
Parommal neha magyar szinkronnal nezunk sorozatokat (amiken be akar aludni), de amit a legutobb meg akartunk nezni, az csak angollal volt elerheto Netflixen. Azt meg ugye nem kell mondanom, hol volt elerheto magyar szinkronnal.
-
BE4GLE
aktív tag
Én azt hittem, hogy a Youtube már most is streaming szolgáltatás
Redmi Note 9 Pro
-
szupermacs
veterán
[insert filmcím] teljes film. Full ingyenes streamingje eddig is volt az oldalnak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
a cobra kai sorozatra gondolsz az a youtube RED-en ment úgy tudom, 2 évad ment le ott ha jól emlékszem aztán átkerült a netflixre az is
-
ughhh
senior tag
Oldschool filmekkel alacsony díjakkal simán jó lehet. Én például ha tvben belebotok egy Bud Spencer filmbe azt nézem, modern pókember etc.. simán kapcsolok tovább.
-
Necroman_Mk2
senior tag
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Necroman_Mk2 #17 üzenetére
De magyar zsebnek drága és a csóri polgár nem szokta meg hogy fizet a tartalomért. A minőség meg nem érdekli*, ingyen legyen és azonnal.
(* tudnék mesélni a 80as évek végi n+1 generációs VHS kazetták minőségéről a fiatalabbaknak, de nem akarok "boomer" lenni .
)
Tomazin: Meg a Google+ is....
B.Cs.
-
kilua
senior tag
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Jól van, de a 90es években egy darab műsoros VHS volt 2000 forint 20000 forintos minimálbér mellett mellett, ma meg a 480p Netflix kerül havi 2500 forintba (ami szerintem meglepően jól néz ki TVn)
[ Szerkesztve ]
-
Necroman_Mk2
senior tag
Kölcsönzők is léteztek már akkoriban, ahol potom áron (talán 50 vagy 100 forint volt) lehetett a filmeket egy napra kihozni. Szerencsére én abban a szellemben nevelkedem.
#19 bollokcs80 Nem kell bemutatni, vagyok olyan idős, hogy tudjam, miről beszélsz
-
INGJOKE
veterán
Én a stadiát kifejezetten imádom. Van egy buisness laptopom ami minden irodai és egyéb munkára jó, de nincs benne komoly videó kártya. 1000-es net van otthon wifin keresztül tökéletes játékélményt ad heti 1-2 napra, ha türelmes vagy és kivárod fillérekért és gombokért.
Az egy nagyszerű találmány.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
Új hozzászólás Aktív témák
it Állítólag több mint másfél éve készül már a platform, és idén ősszel indulhat el.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- Formula-1 humoros
- Bemutatta a GeForce RTX 4060-as VGA-kat az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XS 64 gb GOLD
- Apple MacBook Pro 13" Retina 2015 eleje - i5 2,7 GHz/8GB DDR3/128GB SSD - karcmentes, gyönyörű
- LG 27GP850-B 27" 1440p 180 Hz G-Sync DCI-P3 98%
- Dell FullHd IPS érintős Ultrabook , core i5 4x2,7Ghz,SSD,jó akku, új töltő
- Medion FullHd IPS érintős Ultrabook , Intel N5000 Silver 4x2,7Ghz,DDR4 RAM,SSD,Extra jó akku,
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest