Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Ertem, tehat a light gitaros, light rock az ertelmes zene, a tobbi az "szemet". A drog rossz, ertem?
Teged se ertelek meg, ahogy a tobbi gyulolkodot sem. Lehet utalani mast, vagy siman bugyutanak, "agyhalottnak" nevezni, attol meg valakinek az jo.Szemely szerint szeretem a techno/minimal zenet kondiba, de nem pampogok, ha rock szol, sot a forumon sem ecsetelem, hogy a sok agyhalott mit hallgat.. ah hagyjuk is..
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Apollyon
Korrektor
"Ha viszont modositanak az igenyeidnek megfeleloen,akkor milliok,tizmilliok panaszkodnanak."
Azért kíváncsi lennék, ha minden tv adó módosítaná a műsorát valami értelmesre, azaz megszűnne a valóságshow, reggel-délben budapest, anyátok közt stb. műsorok, akkor senki nem nézne semmit, vagy hirtelen mindenki természetfilmeket nézne meg könyveket olvasna? Esetleg pont ugyanúgy néznék tovább azt, amit éppen sugároznak? – mivel ugye nem is tehetnének mást.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Béééla
őstag
Nagyon jól tudom, miért ilyen az algoritmus. A YouTube is abból kap több pénzt, ha többet használják, a tömegnek meg tömegigénye van. Nem panaszkodásból írtam, és nem is MűvészfilmTube
Csak ha már huszadjára nyomom le az "Amazing Life Hack #36344634"-t azzal az indokkal hogy nem érekel, ne nyomja újra és újra az arcomba, hiába van mindenki, többek között számos ismerősöm elámulva attól, hogy az öngyújtó végére ha egy csövet raksz, a másik végén meg lehet gyújtani mert megelpő módon ott jön ki a gáz, vagy az hogy takonypisztollyal micsoda ájfón tokot lehet csinálni...
Bélabá
-
kenwood
veterán
Szandekosan ugy van megirva az algoritmus, hogy a retegigenyeket minel inkabb hatterbe szoritsa.
Tudjak ezt azok a Stanfordon osztalyelso, vagy azota tanito google alkalmazottak is,akik megalkottak.
Ezrek panaszkodnak ugyanarra,amire te.
Ha viszont modositanak az igenyeidnek megfeleloen,akkor milliok,tizmilliok panaszkodnanak.Ugyanez az oka annak, hogy fomusoridoben monika show meg baratok kozt megy tvben.
Nem azert adjak, mert szandekosan butitani akarnak,hanem azert,mert fomusoridoben az "igenyesebb" musorok katasztrofalis nezettseget hoztak,megbuktak.Egy uzleti vallalkozasnal csakis a penz szamit.
Ha nagyobb igeny lenne egy Kuroszava filmre, mint Adam Sandlerre,akkor az menne vasarnap este 8kor.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Béééla
őstag
A Patreon kicsit más - a YouTube akkor és úgy csesz ki veled, ahogy akar
- ajánl vagy nem: most felmenten privát abalkban, a kezdőlap első 5 látható videója:
Paraszt a Plázában - Ezen besírsz: egy külföldi 420p-s reklám magyar felirattal, 3 nap alatt 150k megtekintés
Felépülünk: ha nem tévedek, drogprevenciós cucc
Tomi mesék: mese gyerekeknek
Alan Waker videoklip
Rúzsa Magdi, alig egy napja felrakott videó
Na most ebből az ötböl kettő zene, amit a közvetlen alatta futó "zene" blokkba bedobhatott volna. Egyik egy nagy munkával csinált "rétegfilm", a másik mese, szintén erősen rétegigény (főleg olyan réteg, aminek nincs is joga YouTube-fiókot csinálni mert nincs 13 éves) és egy egyértelmű lopás, abból is egy hulladék minőségű. A tolvaj örül, mert így aki feltéved youtubera, megtalálja -> profit. Másik ezer tartalomgyártó meg szívja a fogát, mert hiába rak össze igényes tartalmat, nem fog soha odakerülni, mert az algoritmus úgy döntött.- keresés: nagy nehezen, fél év után ha valaki a csatornanevemre rákeres, elsőre engem ad ki. Meglepően sok meló volt, előtte megtörtént hogy egyáltalán nem talált rá mert automatikusan szétdobta a keresést (beírtad hogy mod4, erre a keresésben azonnal szétdobta hogy "biztos arra kerestél volna hogy "mod 4"", és rögtön fallout 4 modokkal lett tele a keresési mező és sehogy sem lehetett rávenni hogy a konkrét sztringre keressen rá, megváltoztatni meg nem akarom, éljen a Kandó Műszer F4 MODul ) illetve azzal is meg kellett küzdenem, hogy egy francia kölyök webkamerával felvett TV-s játéka ne legyen előbbrevaló, mint a programozás meg infóoktatás...
- mani: akkor és úgy állítja a részesedésed a Google, ahogy neki tetszik
- és a tiltás: ha valakinek nem tetszik, kapsz pár flaget, és vannak rémtörténetek arról, hogy hiába nem volt semmi gond a csatornáddal, repül kérdés nélkül (szerzői jognál dettó, ott is van sztori hogy valakinek a saját zenéjét tiltotta le)
Ezzel szemben ha Patreonod van, akkor mehetsz Vimeora, Indavideóra, de még saját FTP-re is felteheted a videóidat, annyi hogy a mecénások igényeit akkor illik figyelembe venni, viszont stabil, kiszámítható a bevétel.
Bélabá
-
Geffry
aktív tag
Amikor először hallottam erről a srácról kíváncsiságból megnéztem pár videóját hogy mégis mi ez a hype, nyitottan álltam a dologhoz, hiszen 60 millió légy nem tévedhet abban hogy jó dolog-e a sz@r... És bár tudom hogy most ez úgy tűnhet mintha divatból akarnám útálni, de nem tudtam egyszerűen felfogni hogy mit lehet ezen ennyire szeretni.
Nem a játékos csatorna mivoltával van gond, egy ír "youtuber" játék videóin határozottan jókat tudtam derülni, de a svéd kollega munkássága nem értem hogy hogyan képes ekkora nézettséget produkálni ilyen gyér humor mellett... De ez egyéni vélemény, nem akarom senkinek megmondani hogy mit szeressen, akinek tetszik, az nézze nyugodtan és szórakozzon önfeledten.Az az elkeserítő számomra hogy azok a csatornák amik értelmes tartalmakkal foglalkoznak, roppant kis nézettséggel rendelkeznek és emiatt kénytelenek olyan oldalakhoz fordulni mint a patreon. Számos ilyen van, fiatal arcok foglalkoznak mindenféle tudományággal, érthetően egyszerűen megfogalmazva hogy a kevésbé jártasak érdeklődését is felkeltsék, vagy hogy egyáltalán rálátást adjanak dolgokra.
És ezeknél népszerűbb Rick Astley...A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
Out
addikt
Ugyanazokat a köröket futjuk úgy látom Nevezheted bárhogyan azt ami neked nem tetszik, hogy szemét, agyhalott, stb. A lényeg, hogy ami neked nem tetszik, az a szemedben rossz. Ennyi csak amire rá szerettem volna világítani és nem a Te ízlésedet kritizálni, mert ahhoz semmi közöm.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Apollyon
Korrektor
Úgy látszik nem sikerült megértened az előző hozzászólásomat. Nem nézek csúnyán senkire, csak leírtam a véleményem a mai agyhalott trendekről. Engem nem érdekel hogy erről ki mit gondol, mert attól hogy valakinek ez nem tetszik, attól még igaz marad. A mondatomban a "szemét" szó visszafogottan definiálja az általam választott konditeremben lévő, hangsugárzókból áradó borzalmat. Mert az. Igénytelen hulladék. De a lényeg:
Mondtam bármilyen konkrétumot, hogy melyik ez a konditerem, illetve milyen zene? Nem. Akkor ezekszerint nem kötelező senkinek sem magára vennie.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
daninet
veterán
A szó amit keresel Juvenoia. Ha már vsauce, van egy nagyon jó videója Michaelnek róla.
Azt a pszcihológiai jelenséget jelenti, amikor az idősebb generáció a fiatalabbat elkorcsosult ízlésűnek látja, bezzeg ő amikor fiatal volt az maga volt a tökély
nemMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Out
addikt
Az első mondatodban ott van a szemét szó, de biztosan félreértettük amit írtál
Felesleges amiatt valakire csúnyán nézni, mert neki az tetszik amit odahánynak elé. Inkább örülj annak, hogy neked a kultúra és a zene tetszik, ami meg másnak odahányt izé. Szerintem.Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Apollyon
Korrektor
Ilyet sehol sem állítottam. Ellenben mindig is sokat foglalkoztam zenével (mindenfélével). Ízlésről meg akkor illik beszélni, amikor valaki tudja, mi az hogy zene, vagy kultúra. Amibe nem feltétlenül tartozik bele a válogatás nélkül ömlesztett és emberek elé hányt mértéktelen adatfolyam.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Out
addikt
válasz gyurkikrisz #34 üzenetére
Hiszen tudod, hogy sokak szerint csak az a kultúra és az érték ami őket érdekli, a többi csak szemét
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Béééla
őstag
A szomszéd Béla bácsi élne tovább, mert nem reptetném át a baltát a portájára
Nem kell hipszterkedni és csak olyan tartalmat nézni amit a tartalomgyártó és rajdat kívül senki sem ismerhet, de amikor előfizetési díj nélkül válogathatsz millió tartalomgyártó közül, szégyen hogy egy sikoltozó hülyegyerek lett a legbefutottabb. It is reported that PewDiePie's subscriber base is mostly young teenagers between the ages of 13 and 16 and mostly male. - mondja a forrás, ők pedig sokan vannak (és nagy a feliratkozási hajlandóságuk is). A médiaprostiság pedig kifizetődő, ahogy a példák mutatják. (a feliratkozásgyűjtős clickbaitje pedig egyenesen hányingerkeltő) Csak ezen felül is meg lehet élni, az utóbbi hetek kedvence lett nálam a Game Theory és Film Theory csatorna, és bizony abban van meló és minőség is. A vicc pedig hogy olyan arcok mint Jeremy Clarkson képesek olyat feltenni, amin érthetetlenül gagyi a hang.
Nem mondom, elfogadnám csak az 1%-át is a feliratkozóinak, de még az ezreléke is sokat dobna, majd az idő megmutatja mit sikerül elérni, csak a platformnak is azon kéne dolgoznia, hogy a tényleges értékkel bíró videók (mekkora flame war lenne ebből...) kerüljenek előre, hiszen a legnagyobb-legismertebb videós portálként van felelősségük a közízlés alakításában.Bélabá
-
-
Apollyon
Korrektor
Ja igen amúgy az egy vicc, hogy az ember fellép valahol, ő viszi a cuccot, az embereket (fizető vendégeket) bevonzza a helyre és még a zenésznek kell kifizetnie a helyet, hogy ő ott előadást tartott. Ez így nincs épp rendben. A normális zene meg már az undergroundba zsugorodott.
-
.mf
veterán
"Es ez miert zavar teged ?
Ha a szomszed Bela bacsi a porkolt melle Bieber helyett Prince-et hallgatna, akkor olcsobban kapnad a kenyeret ,vagy tovabb elnel ?"Régen zenéltem, és még most is sok zenész ismerősöm van mindenféle (hangszeres) műfajban (klasszikus, jazz, blues, funk, rock, sokféle metál), köztük néhány nagyon tehetséges, mégis küszködnek, hogy felléphessenek, gázsit ritkán és minimálisat kapnak, tehát megélni valami nem-zenei munka is kell, meg túlórák, így kevés idő marad gyakorlásra, próbákra, fellépésekre. A közízlést a hírben is felsorolt sehonnani nem-zenészekkel alakítják, mindenhonnan ez a szar ömlik, az igényes zenére emiatt kisebb az érdeklődés és kereslet, s a tehetséges zenészek is egy idő után belefásulnak és belefáradnak az ezzel harcolásba.
Tehát: nem, nem kapnám olcsóbban a kenyeret, ellenben néhány nagyon tehetséges zenész ismerősöm kereshetné ezzel a kenyerét; és a sok szar helyett több minőségi zenét hallhatnék, ami a jó közérzet által a várható élethosszt növelné.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
-
Apollyon
Korrektor
Konditerembe pont nem lincselni kellene járni meg welneszkedni, hanem az egészséggel foglalkozni. Én se örülök neki hogy nem az szól, amit el tudnék viselni, csak éppen sehol sem szól olyan zene, akárhova is megyek. A sok szerencsés meg már 1 hely miatt kiveri a balhét, ez a szint.
Más helyeken sokkal nyitottabbak az emberek, és nem csak az éppen aktuális divatszart képesek befogadni. Mondjuk ez is egy esettanulmány, szegényebb országokban sokan inkább a feltűnésre, meg a népszerűségre mennek (ergo színjáték az egész), mert azt hiszik, csak ezen keresztül lehet boldogulni.
Jazzy-t én is szoktam egyébként hallgatni a metal mellett
-
kenwood
veterán
Kondihoz meg az ilyen musicfmes totymorges is lassu,inkabb Dj Rush illik oda.
Rockzeneert siman lincselik a pultost barmelyik teremben.Nekem az egvilagon semmi bajom nincs Bieberrel.
Nem jon be a zeneje,de a tvn kitoroltem a zenecsatornakat (nem volt sok,mert az mtvn mar nincs is zene,csak reality show)
Radioban 90% jazzy,10% slagerfm szol,azok pedig sose jatszanak Biebert.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Apollyon
Korrektor
Például én agyfrászt kapok, hogy ez a töménytelen mennyiségű szemét szól mindenhol, és csak ezt erőltetik mert ebben van pénz. Pl. a konditeremben is. Egyszer volt ott normális zene, ilyen rock szerűség, de a lightosabb fajtából, light gitár, meg tiszta ének stb., egyből mindenki nekiállt vergődni hogy ez mi... Szegények, majdnem belehaltak hogy életükben először hallottak valami értelmeset.
A fej/fülhallgatóm nélkül ezek miatt ki se mozdulok otthonról. A #3-nak igaza van, a
zeneikultúra világszinten a béka hátsója alatt van.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
+ (#21) UnA
Mutatott képet, hogy x dátum előtti videóin a bejövő forgalom ~40%-ka az "ajánlott videó" részből jött, ez most 0,5%-ra esett le.
A csatorna törlését jó célra használja, hiszen kiáll azok mellett akik most kezdenek Youtube-ozni, hiszen 1-1 csatorna jövője 1db! ilyen ajánláson is múlhat, hogy a "nagyvilág" rájuk találjon.
(#22) kymera
1000 megtekintésenként olyan ~1,5$-t mondanak, na most naponta feltölt egy videót ami 2,5millióan néznek meg (plusz a régieket kitudja mennyien).Szóval napi 1-1,5millió Ft-ot megkeres, de amúgy nagypénzeket még a szponzortartalmakért kapnak, 1-1 játék bemutatása, ajánlása 100-200.000$ körül megy, egy igazán nagy csatorna ennél többet is elkérhet.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Es ez miert zavar teged ?
Ha a szomszed Bela bacsi a porkolt melle Bieber helyett Prince-et hallgatna, akkor olcsobban kapnad a kenyeret ,vagy tovabb elnel ?Ezt mindenkinek erdemes elolvasni,
[link]
eleg volt 20 hozzaszolas,hogy minden elojojjon,amirol a cikkben irnak[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
őstag
És mennyit keres ezzel a fazon ?
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
hemaka
nagyúr
Grat neki, meg el ilyen szarsagbol, jo neki.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Just486
senior tag
A kérdés ezen a szinten így már nem helyes, azt érdemesebb nézni, ha hava 200 millióért mások agyába szarhatnál, vagy (akár havi fele annyi pénzért) megpróbálnál értéket teremteni, melyiket csinálnád? A szóban forgó emberektől megkaptuk a választ..
That unconquered country we call the future.
-
Sanchez638
addikt
Hát én sem vagyok leszek voltam benne abba az 50 millába...
Számom az adatlapomon.
-
big-J
őstag
Ezeknek a zenész csatornáknak 90%-a nem igazi követő... a kiadók szépen megvásárolják őket, mert milyen égő lenne, ha szomszéd pistike bloggernek több lenne, mint a kedvenc fejőstehenüknek.
Amikor volt a nagy inaktív account szanálás, igazi csatornák vesztettek 10-15%-ot, ezek a vevo szarok meg 30-50%-ot. Full véletlen...
-
-
daninet
veterán
Nyilván műdráma de ha megnézed a videót az indokai nyomósak. A youtube eltűntette a kezdőképernyőről a feliratkozások friss videóit, csak ajánlások vannak, és csak arról kapsz értesítést aminél még a kis csengőt is benyomod, tehát dupla feliratkozásról kell a videókészítőknek megyőzni az embereket. Nem mellesleg ha valaki nem nyomja be a csengőt és csak a főképernyőt nézi elképzelhető, hogy sosem látja a videót az emberke.
Ráadásul szisztematikusan gyomlálja a videókat a youtube, random nem jeleníti meg azt bizonyos régiók feliratkozóinak, support nem létezik, egy robottal lehet beszélni.
A videóban is mondja, hogy indítana azonnal egy új csatornát, ez amolyan tiltakozás lenne.Ugyanerről egyébként nagyon sok értelmes ember is nyilatkozott már a youtubeon és akiknek ez a keresete is kénytelenek elmenni reklámozásba (ezekért a videókért kevesebb pénz jár) vagy patreon féle adományozásba.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
foodlf
csendes tag
"Ha eléri le fog iratkozni azt igérte."
nevetséges átlátszó marketing fogás, hogy gyorsan elkezdjenek rá feliratkozni az olyanok is, akik utálják.
nem számít semmi csak az, hogy minél több emberhez eljusson és minél több reklámot tudjanak rajta keresztül értékesíteni.műdrámázás, megjátszott reakciók, minden annak érdekében, hogy a tizenéves kis hülyegyerekeket magasabb izgalmi szintre juttassák, mert ezt kívánja, ez a jó, mivel erre kondicionálták az agyát. így osztja majd tovább a kontentet a haverjainak / barátnőinek, akik szintén ugyanolyan sekélyes ösztönlények, mint ő maga. láncreakció...
ugyanezt az egyszerű, bevált receptet használja a TV is, meglehet nézni akármelyik "sztárkereső" (lol!) műsort.
múltkor valamelyik kitalálta, hogy feladja magát csomagként valahova és lefilmezi a saját szenvedését egy dobozban. persze full fake az egész, de mégis kurvasokan nézik és csinálták utána pénz reményében.
média kurvák mindenhol.
hányok![ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz WhiteWalker #6 üzenetére
De látod, ha van képeden elég vastag bőr és angolt jól beszéled ( legtöbbjének anyanyelve,szóval nem nehéz nekik) akkor vastagon meg lehet belőle élni. Végülis hasonló szürkeállomány mellett ezzel egyszerűbb ,mint egy gyárban trógerolni ezt aláírom és meg is értem. Nézd mi van a táskámban, mivel mosok hajat, műköröm tippek, miért nem szeretik Trumpot stb... a témaválasztás határtalan.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
törölt tag
Én azt se tudom ki a fene ez. Szir-szar mainstream tartalmat nem nézek, a yt főoldalát is kitakarítottam.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ennyi léhűtőt
[ Szerkesztve ]
-
Gausz
aktív tag
Engem az szomorít el, hogy ilyen alakok (Bieber LOL) a legnézettebbek. A napokban eszembe jutott, hogy Teller Edének volt egy előadása az ELTE-n még a 90es években (Kasza Tibinek a Corvinuson, szóval egyetemek közti színvonal). Szóval Teller videója évek óta fenn van, és ez idő alatt csak pár százan nézték meg
Youtube tele van kémiai-fizikai tudományos csatornákkal is, amiket érdemes lenne nézni, nem csoda, hogy nem megy a pisa-teszt.
A netet illene hasznos dolgokra is használni. -
.mf
veterán
"A top tízben rajtuk kívül egy kivétellel zenészeket találni: Justin Bieber, Rihanna, Smosh, a One Direction, Taylor Swift, Katy Perry és Eminem rendelkezik a legnagyobb rajongói táborral"
Hol vannak itt zenészek?
Ezek döntően "előadók": Eminem kivételével nem saját maguk írják a szövegeiket, nem saját maguk szerzik a zenéiket (nem is tudnak hangszeren játszani, fogalmuk sincs zeneelméletről), csak kiállnak énekelni (jobb esetben - vagy playbackelni) a színpadra. Nem zenészek, hanem csak brandek, reklámarcok és reklámtestek, amivel termékeket és szolgáltatásokat adnak el. De hát így megy ez már régóta...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
gabor7th
addikt
Ha eléri le fog iratkozni azt igérte.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
GoTReX
őstag
Hát nem tudom, én meg pont hogy rosszul vagyok ezektől a megjátszott , begyakorolt reakcióktól. Felnőtt emberek sikítoznak és remegnek ( full őszintén) ha Resident Evilben felbukkan egy Zombie... Nézettségért mindent. Kicsit k*rvaság azért ez is.
XBOX ID: GoTReX #4839
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- A KOReader ebook olvasó program
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia