Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem ismerem a konkrét esetet, de így látatlanban azt mondom, hogy végre. Ha az ilyeneket egy nem használt reptéren, versenypályán csinálja, üsse kő, csak magára veszélyes. De amint a forgalomban, úgy másra is veszélyes, és nem baj, ha ki van iktatva.
Ami az eset precedensértékét illeti: érdekes helyzetet teremt. Remélem az ilyen neten megosztott videókat súlyának megfelelően kezelnek majd. (pl. 2 tízéves srác cowboyosat játszik műanyagfegyverrel. Csak nem veszik bizonyítéknak emberölés kísérletére.)
-
Zotya84
őstag
Megérdemli. Még olcsón meg is úszta, főleg, hogy baleset nélkül... Remélem, ezt nálunk is hamar meglépik, és akkor a *hülye* motorosok - nem az összesre értem, mielőtt bárki megvádol - talán végre észbekapnak, hogy ennek nem a közutakon forgalomban, hanem a pályán a helye...
További józan, balesetmentes motorozást kívánok neki a két év letelte után!
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
veterán
12 hét az nem 3 hónap?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Yaye
őstag
Ezt ebben a formában biztos nem lépik meg idehaza
Három hónapig etetik a dutyiban, meg vizsgát szerveznek neki, és még csak le sem veték párszázezerre. Aztán már csak azért sem lesz itthon ilyen, mert sokkal egyszerűbb hatóságilag kirabolni egy tucat ártalmatlan családanyát akinek 10 napja lejárt a zöldkártyája, és nincs izzókészlete se, mint elcsípni egyetlen ámokfutó motorost vagy köcsög terepjáróst/béemvést. -
-
v.tom
őstag
Engem nagyon idegesít, amikor olyan emberek okoznak balesetet, akikről látszik, hogy semmi felelősségtudatuk nincsen, és nem is lesz. Remélem egyre több ilyen eset lesz, mert sajnos a motorosok (tisztelet a kivételnek) az éllovasok a felelőtlen, és veszélyes közlekedésben.
-
veterán
-
Mag__
tag
Egyébként amit a felvételen látni máshogyan fest Mo-n,vagy UK-ban.Képzelj el egy világot: amikor körülötted mindenki, de télleg mindenki szabályosan,türelmesen közlekedik,mert ez itt ilyen.(kivéve akkor ha éppen arra jár mondjuk egy magyar,lengyel,cseh,vagy szlovák)
Egy ilyen világban Te is megváltozol! Ugy változol hogy nem is gondoltad volna magadrol! Elkezdesz te is szabályosan közlekedni,mert körülötted mindenki szabályosan közlekedik.
Egy ilyen világban mindenki megveti az ilyeneket,sokkal jobban mint Mo-n.
Amikor magyarba voltam nyáron 2 honapot kezdtem visszavedleni én is igazi magyar soförré...Anglia egy olyan világ hogy ha 40el megyek fel egy emelkedön a teherkocsival, akkor se elöznek,szépen jön mögötted és nem elöz ki. Kerékpárosokkal is sokkal elövigyázatosabbak. Itt télleg nem para bringázni,vagy gyalogosként közlekedni.Zebránál egyböl megállnak,ha látják hogy át akarsz kelni. Ezt amugy nem lehet szavakkal leirni,átélni kell.
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Mag__
tag
"Okozott (akár közvetve is) balesetet? Nem. Akkor meg?"
Tüzi: fogok egy AK 47-et és elkezdek rád lödözni, nem talállak el.
Utána fel lennél háborodva?
-Miért probál ez engem megölni?[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
ImiPapa
csendes tag
Az ír fazonnal, aki összehozta a gyorshajtást és a halálos gázolást Leányfalun, valahogy nem voltak ilyen kemények...
A kiadatás valahogy elmaradt és azóta is vígan éli világát. -
veterán
Figyi. Gondolom nem városban ment. Autópályán 200al közlekedni nem egy őrült tempó.
De ha jobban megnézed a videót, gyakorlatilag ember nem közlekedett amikor kerekezett, innentől kezdve meg ne akarjál rám lövöldözni.
Több videót nem láttam, de gondolom nem egy iskola közelében gyorshajtott.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
ImiPapa
csendes tag
Bocs, tényleg off, csak az jutott eszembe, hogy ezt a szerencsétlen lúzert lecsukják 3 hónapra, elmebetegnek nevezik, meg elveszik a jogsiját két évre. Az ír csókát, aki halálos balesetet okozott, azt meg hagyják, hogy megússza. Kicsit szigorúnak érzem a büntetést, de lehet, hogy ez csak azért van, mert mondjuk nálunk nem nagyon tudok úgy beülni a kocsimba, hogy ne veszélyeztesse valaki az életemet. :-)
-
törölt tag
"Autópályán 200al közlekedni nem egy őrült tempó."
Ezt igy kijelenteni azert eleg meresz. PLane, ha a tobbseg szabalykoeto, s pl lelassit a korlatozasoknal neadjisten 100-ra. Ketsavos szakaszon kozlekedni ezzel a tempoval megint orult tempo.
A ghostriderrol is hasonlo velemenyed van? O sem veszelyeztetett senkit? Cikket olvastad? Nem a video miatt vettek elo, azt mar csak bizonyitekkent hazsnaltak vezetesi stilusara. Votl szemtanu, akit majdnem balesetbe sodort.
-
Kobe
veterán
öhm
kis kétkedés fogad ez ügyben. Ilyen pitiáner ügyben fel tudják hasznáűlni, de hogy a teljes youtube üzmeltetői gárdána vagy közösségnek olyan esetben nem jut eszébe tenni valamit amikor már a sokadi finn kamasz jelenti be előre, hogy lövöldözni fog az iskolában és iírt egy tucat embert, akkor bezzeg nem. Elég ellentmondásos ez így -
Kantorpe
tag
Ez a video meg szolid is volt.
Igy posties viszonylatban, ennel sokkal kiugobb esetek vannak nap mint nap.Porhintes ez az egesz.
Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...
-
dabadab
titán
Tenyleg, fasza lenne, ha legalabb elemi szinten tisztaban lennel a tenyekkel.
1. Itt egy brit birosag hatarozatoral van szo, a masik ugy meg ir es magyar szereplokkel zajlott, semmi kozuk egymashoz.
2. Az ir fickot eliteltek. (Az mondjuk szerintem is vicc, hogy osszesen masfel evet kapott.)
3. A magyar hatosag toketlen volt, emiatt nem ul bortonben, ez megint egy total mas problema.
DRM is theft
-
dabadab
titán
Azert szerintem te is latod a kulonbseget akozott, hogy:
1. Egy megtortent eset utan talalnak youtube-on valamit.
2. Atnezik minden egyes hulye tinedzser "kinyirlak, te szemet" tipusu videojat (amibol gondolom napi harom es felezer kerulo fel) es kikuldik a kommandosokat a helyszinre.Meg mindig latsz ellentmondast?
DRM is theft
-
7
addikt
Mielőtt még átmennétek egymás virtuális csépelésébe, szólok, hogy figyelem a topicot.
-
törölt tag
motorozom, gyors, nagy motorral, de egyetértek, sőt, keveslem. mivel ez nem szabálysértés, hanem bűntény, el kellene kobozni a járművet is. na, ez lenne igazi büntetés!
-
Kobe
veterán
1, nem hiszem, hogy naponta 3 ezer videó kerülne fel amiben éles lőfegyverrel gyakorlatozó kamasz arról beszél, hogyan fog bemenni az iskolába, és módszeresen leölni a társait.
Az utolsó 2-3 ilyen esetben a bemutatott videók ilyenek voltak. Volt olyan, amiben az illető elkövető M16ossal szórta a céltáblát, a másikban asszem egy 9 mmessel fenyegetőzött az illető, és részletesen elmondta, hogyan fog végigmenni a népen.
Azért különítsük már el a mindennapos "pussy fight" jellegű rinya beszólogatásokat a valódi fegyveres fenyegetőzéstől.2,Azoknak bőven utána lehetne menni, számban is, akik valódi fenyegetést jelentenek. Még ha csak nagyi s volt a pofája, akkor is emgtanulná, hogy fenyegetőzni nem illik, mert a yard utoléri.
3, Igen, még mindig látok ellentmondást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a kérdés, hogy a motorosújságok szerkesztői csapatai, stb. mikor kerül terítékre.
-
veterán
válasz #06658560 #17 üzenetére
GR nem 200al ment pályán, hanem (valós) 330-al. Itt a GR-es vitát lezártnak tekintem.
Nem volt szó 100-as korlátozásról, itthon 130 a megengedett, az alatt nem nagyon megy senki (trafik is 145-150-re vannak állítva). Olyan széles úttesten, kanyarok nélkül, párhuzamos közlekedéssel mint az autópályán, 180-200 az nem egy nagy sebesség. Nem tudom ültél-e már motoron ilyen sebességgel pályán? Ha esetleg nem, akkor nem tudom miért próbálod megmagyarázni, hogy ez olyan egetrengető dolog. (lassan a 100ezer km-t karcolom kétkerekűvel) Tovább megyek, ahol 200at mutat az óra, az jó ha van 190 a valóságban.
"Votl szemtanu, akit majdnem balesetbe sodort."
GondolomMindegy, hanyagoljuk a témát, sokszor kitárgyaltuk már ezt motoros topik(ok)ban is, ott sem vezetett semmire ez a dobálózás. Itt sem fog.
mod:
(#22) flimo
Követlek ha mész[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
nagyúr
Leszögezem, motoros vagyok. Megjegyzéseim:
1. Nem helyes, amit csinál. Közúton nem szabad így motorozni, elzárt területen kell hülyéskedni.
DE:
2. 3 hónap börtön, 2 év jogsi úgy, hogy közben a légynek sem ártott? Ez azért böszmeség.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
törölt tag
Elolvastad a cikket? Nem a videok alapjan ment a rnedorseg, csak o kezdett a viedok miatt kerdessel. Veleki felnyomta, mert megjegyezte a rendszamat.
Autopalya egyenes???
Nincs rajta korlatozas? Mindenki szarik a szabalyokba? Te milyen vilagban kozlekedsz? Mert meg Mo-n is oskan betartjak a szabalyokat.
Jim Tonic: olvas, ertelmez: majdnem balesetet okozott. Ami miatt elkaptak vegul. Egyebkent meg nem mo. a buntett helyszine, ahol ha megolsz valakit kozuton, akkor is kapsz egy kis sulyos enyjebejnyet...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Jim Tonic #28 üzenetére
a tapasztalat azt mutatja, hogy ezeknél csak a szerencsén múlik hogy árt e valakinek vagy sem. Ha lightos büntetést kap, szarik rá és következő héten úgy fog cirkálni megint. Szerintem visszaesőnél teljesen reális, jobban jár most ezzel, mint később egy nem szándékos emberölésért kiszabott büntetéssel
-
veterán
válasz #06658560 #30 üzenetére
Szinte egyenes igen. A legtöbb baleset épp ez miatt van, ugyanis elalszanak az emberek, mert nincs kanyar. Most az, hogy 2km alatt "kanyarodik" 10 fokot az út, az szerintem nem kanyar. De mindegy, legyen igazad.
Nincs rajta korlatozas?
Ilyet én nem mondatam.Mindenki szarik a szabalyokba?
Ilyet sem.Te milyen vilagban kozlekedsz?
Olyanban, hogy eddig elsőre megszereztem minden jogosítványomat (A1-A-B-C), és a PÁV1-et is. Na jó, "B" kreszen megbuktam egyszer, mert másnaposan mentem be, ezt elismeremMert meg Mo-n is oskan betartjak a szabalyokat.
Valamint sokan nem. Az nem a szabályok betartása, ha valaki 50el megy főúton lakott területen kívül, ok nélkül.majdnem balesetet okozott. Ami miatt elkaptak vegul.
Ezt hogyan bizonyította be a felperes, azt nem tudom. Azt sem, hogy milyen jogalap az, hogy "majdnem". Vagy igen, vagy nem. Szerintem.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Kobe
veterán
lehet rajta elmélkedni, de az országokban a közutakra csak olyan magatartás való, ami a KRESZnek emgfelel. Az is egyfajta "törvény", szabály, így filozofálhatunk rajta, hogy szabad országban szabad ember azt tesz-e amit szabad, de nem így van, mert a hatályos jogszabályok alapján nem szabad. Onnantól kezdve a többi meg már szarrágás, a büntetés jogos.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Ez a videó most mit bizonyít? Üres majdnem az egész útszakasz, miféle belesetet okozhatott volna? Max megöli magát...
Ha egykerekezni akar az üres autópályán, akkor csak hajrácrazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
azbest
félisten
majdnem balesetet okozott. Ami miatt elkaptak vegul.
Ezt hogyan bizonyította be a felperes, azt nem tudom. Azt sem, hogy milyen jogalap az, hogy "majdnem". Vagy igen, vagy nem. Szerintem.közúti veszélyeztetés, nem majdnem, megszegte a szabályokat, nincs majdnem betartott szabály... nem csak túllépte kicsit a sebességhatárt, hanem egykerekezett... ráadásul lakott területen belül, valakit majdnem kinyírt, az feljelentette... kész.
(majdnem kinyírt = majdnem gondatlanságból elkövetett emberölés lett a közúti veszélyezttetésből)(#34) hemaka:
elég ha valamelyik parkoló autó takarásából kilép egy gyalogos... vagy ha kereszteződésben eléhajt valaki(nek)... olyan sebességgel, úgy hogy nem is látja be egykerekezés közben az utat biztos nagyon körültekintő lehet... szerencsés, hogy nem halt meg senki miatta. Majd ha cafatokká szakít egy kisgyereket, akkor magyarázdmeg az anyukának, hogy "de hát majdnem üres volt az út, én csak játszottam (a fejem)"[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
szegény ghostrider milyen szinten lehet akkor elmebeteg
-
Chieftec
őstag
Mekkora szaguldas!! Ez most egy teljesen mindennapi eset.. Nemtudom a hozzaszolok lattak mar autopalyat? 150 el megyek kulso savban aztan ugy mennek el mellettem, minta egy helyben allnek!! (Nem motoros)! Akkor mirol van szo? Motoros van a videon ugyhogy lehet csamcsogni!! Magyarorszagon most ugyis ez a trendi a TVben!!
-
vakondka
őstag
Mit várhatunk ha még a BKV buszok is 60-70 el száguldoznak,
átmennek a piroson, stb.
Pár hete a szemem láttára ment át egy busz a piros fénysorompón...
...a vonat csak 20 másodperc múlva jött, de nem szerettem volna rajta lenni utasként...https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
twollah
nagyúr
Az igen hulye.
Kinyitja az ajtot es egybol ugy indit, hogy: "A YouTube video miatt vannak itt?".
Nem borton kene az ilyenek hanem elmegyogy.
Nem csak a sajat magat lebuktato kerdes miatt, hanem a videon elkovetett felelotlen tett(ek) miatt is.
Az ilyen inkabb onmagat* rancigalja, mint a gazkart a motoron.En minimum egy ev bortont adtam volna neki + a jogositvany orokre ugrik.
Mas.
Altalaban az ilyen ember van a legjobban felhaborodva, ha egy ugyan olyan kaliberu ember tori porra az autojat vagy teszi a sirba az egyik csaladtagjat.
----
*moderálva[ Módosította: 7 ]
-
John Fowler
tag
Egyetértek, én sem tartom túl szigorúnak a büntetést. Itt most nem arról van szó, hogy valaki elbambult a pályán, és egy lejtőn belekarcolt a 160-ba. Ezekről a videókról süt, hogy a srác teljesen felelőtlen. Nem érdekel, hogy senkinek sem esett baja, az ominózus pécsi eset sem gyilkosságnak indult mégis az lett belőle.
Ennél a srácnál szintén súlyosbító körülmény, hogy a netre is felrakja a saját hülyeségét, és azt coolnak állítja be, ezzel arra késztetve a nálánál is hülyébbeket, hogy túlszárnyalják. Most őszintén, tényleg olyan jó ez?''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest