Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Amazon
- Mikrotik routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ha ez Oroszországban működni fog , akkor nem lehet többet érv, hogy úgyis ellopják vagy feltörik...
[ Szerkesztve ]
-
-
adlersson
aktív tag
-
szabi__memo
veterán
-
Elektrosokk
addikt
válasz
szabi__memo #2 üzenetére
Érdemes egyszer megnézni Moszkvát vagy Szentpétervárt, az ember átértékeli azt amit oroszországról gondol.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Skynet258
veterán
válasz
Elektrosokk #6 üzenetére
Én voltam Szentpétervárott (Szentpéterváron, hogy ragozzuk helyesen?
), alapvetően nagyon szép hely (amit mondjuk főleg a külföldi, francia és olasz behatásnak köszönhet), a Téli Palota is szép (kissé már-már nekem giccses de semmiképp sem annyira mint a hagymakupola), de az orosz emberekről alkotott világnézetemet kevésbé sikerült befolyásolni. Konkrétan bárhol voltam az első 5 percben előkerült a vodka is - és persze sokféle kiadásban, hogy jó sokat kelljen végig kóstolni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Önjáró robotok kezdték meg Moszkva egyes részein a csomagok kiszállítását, miután a Yandex együttműködésbe kezdett az orosz postával.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elhunyt Gordon Moore, a Moore-törvény megfogalmazója
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Immax Neo 4 in 1 Zigbee occupancy sensor (0704L) 6Db
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Fanatec Clubsport V2.5 base + 918 RSR rim + Clubsport V2 pedál + Sim-Gear Lightning SST Shifter
- Vadonat új, bontatlan Apple Watch SERIES 8 41mm GPS + Cellular silver! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Fehér/Normál állapotban/3 hónap garanciával/87%-os akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: pepris.de
Város: Budapest