Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
Miért is kell illlegálisan használni:
Hivatalosan a 30 napos próbaidő 3-szor meghosszabbítható, ha a parancssort rendszergazdaként indítva következő parancsot adjuk ki:
slmgr - rearm
Ekkor 120 napig használhatjuk legálisan....
Aztán a google-ban hamar megtalálható, hogy még ezt is el lehet játszani 3-szor, igy 3 x 120 napot lehet használni törés nélkül, ami 360 nap.
Aztán újratelepítés, de ez belefér.
A következő 360 nap lejárta után pedig talán jön a Win8 beta is.
Minek venném meg, ha törés nélkül is lehet használni?
Egyébként mennyiségi license-em van az Enterprise változatra, tehát én nem így használtam, de a kíváncsiság miatt kipróbáltam, működik... (csak nem vártam meg a 30 napokat)....
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Én meg várom, hogy kipostázzák az ingyenes win7emet,amit game show szereztem, addig is rc-vel tolom
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
]Phobos[
senior tag
Majd ha lesz gépem alá és muszáj lesz váltani ezt kipróbálom, ameddig meg nem lesz az eredeti. Azért kíváncsi vagyok, ez az opció meddig marad benne.
Amúgy ez a próba verzió hányas számú, mert annyira nem követem
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
BiP
nagyúr
A firefox esetében is biztos a kalózkodás miatt nagyobb a részesedés ebben a régióban.
Szerintem egyszerűen annyi, hogy errefelé vállalkozóbb kedvűek az emberek, könnyebben kipróbálják az új dolgokat, akár a bétákat vagy egyszerűen rugalmasabb váltanak a megszokottról.
(Felesleges kalózkodásról beszélni (bár tuti sok illegális példány van), amíg a bétát, RC-t lehet még ingyen használni. Kéne a használt verziókról is egy kimutatás.) -
Fáraó
őstag
A kiadás napja körüli kb. 0,25%-os ugrás nem rossz.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
lewisfm
aktív tag
Persze az Enterpise trial is letöltehtő, 10 napon belül aktiválni kell, be van égetve a termékkulcs, s ettől kezdve a kezdeti 10 napot is beleértve 90 napig működik.
De lehet termékkulcsot cserélni ezen idő alatt, én is ezt tettem, mert bár megkaptuk a mennyiségi termékkulcsokat, de médiát még nem, valahogy meg kellett oldani...
-
WonderCSabo
félisten
Nekem csak is legális Windows 7-em van és volt, szóval -1 kalóz.
-
troller
senior tag
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Dehát nem megmondta anno Bill Gates, hogy addig nincs gond, amíg az ő oprendszerüket lopják...
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; i5 3330; 2x4GB DDR3; Gigabyte GTX 1060 3GB WINDFORCE OC
-
anulu
félisten
BSA-t, meg a statisztikait hagyjuk ki a hirekbol legyszi. semmilyen modon nem tudattak eddig, hogy mi alapjan / hogyan mernek, ugyhogy hasonlo lehet a hasracsapashoz.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Satcom
tag
válasz WonderCSabo #12 üzenetére
Szerintem ez lenne a normális.
-
BloodRay
veterán
Jók ezek a sztereotípiák...
Nekünk is csak eredeti XP és Win7 van az itthoni gépeinken.
Tényleg nem tudom, hogy miért akarna mindenáron mindenki lopott/tört verziót használni, mikor legális, ingyenes lehetőségek is vannak."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Morden24
nagyúr
Ebben természetesen igazad van.
Amellett, hogy nem kevés ilyen rendszer egyéb módon is módosított, amik végső soron az OS megbízhatatlanságához vezetnek.
Mindegy, ez is egy olyan ország, ahol azt kell szégyenkezve magyaráznod, ha valamid eredeti, nem "okosban szerzett".
(#20) Satcom: Igen, és ilyenkor jön be a warez legártalmasabb aspektusa: a fogyasztói tájékozódás teljes kiölése. Ha valóban spórolni akarna, akkor ugye némi energia befektetésével találna ingyenes megoldást, amit használhatna egy fizetős verzió nem megbízható helyről történő beszerzése helyett, amivel egyéb problémákat (eredetileg vele érkező meglepetés, később nem frissülés, outdated adatbázis stb.) vesz a nyakába.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az ilyet le kellene hajítani a Taigetoszról.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
legenda
válasz bLaCkDoGoNe #23 üzenetére
ha az nem is történt meg, de kapott egy fülest az egyik szülőtől, amikor megtudták a dolgot - hozzám hozták a notit javításra, mert állandóan kékezett, persze a tört oprendszer miatt... most persze win 7 kell a csemetének, szerintem meg is fogják venni neki.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leviske
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #23 üzenetére
Bazzz. Ez jó volt.
-
Major Major
őstag
A Windows 7 használatában élen járó nemzetek között van még Kuba
azt hittem ott nem is forgalmazzák
meg hogy internetük sincs -
pereces
tag
szerintem az RC lejárta után lenne érdekes egy ilyen felmérés
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen