Hirdetés

Keresés
 • sheratan

  Jómunkásember

  nekem is 32 bites win7-et adtak a laptop mellé, 3 giga memória van benne. de nem is akkora baj, mert így legalább nem foglal olyan sok helyet. jelenleg úgysem éreznék semmit a 64 bitből...
  majd ha végre a t. fejlesztők képesek lesznek mindenből elkésíteni a 64 bites változatot, és nem kell majd a 64 bites rendszerekbe egy komplett 32 bitest csomagolni, akkor lesz igazán értelme. szerintem.

 • sheratan

  Jómunkásember

  bocs, hogy beleszólok, de...

  az XP sem azért terjedt el, mert az oem gyártók az emberek arcába tolták, meg mert embertelenül sok ideig nem volt utódja. én használtam még bőven SP1 előtti vistát, és sokkal kevesebb gondom volt vele, mint XP-vel. megfelelően gyors volt, stabil volt, és nem utolsó sorban sokkal modernebb az elődnél. még a virtuális memóriát is kikapcsoltam 2 giga ram mellett, mert nem volt rá igazán szükség, még játékok mellett sem.

  igen, igaz az, hogy nem hulladék gépre kell rakni. ez tulajdonképpen a pécé korszak csődje, amikor annyi féle hardver létezik (ami elvileg ugyanaz, csak más cég gyártja), hogy komolyan kell gondolkozni a kompatibilitáson, ha magadnak akarsz legózni. de még brand gépeknél is van aljatermék, ahol az árcédula az elsődleges, nem a minőség. és pont ezért, hogyan írnák "a" hardverre az operációs rendszert? a hardver szabványainak megfelelően írják, de attól még lehet simán olyan eszköz, aminél vagy kompatibilitási gondok vannak, vagy egyszerűen a gyártó rosszul írta meg a drivert hozzá (mert ugye ez sem az OS fejlesztőjének a feladata).

  a vista nem köztes termék, csak szépen lejáratták a sajtóban, meg a fórumokon a "hozzáértők". én is nagyo nnehezen raktam fel, mert annyi rosszat hallottam róla, de aztán fél év használat után egyszerűen nem értettem, hogy miért szídják. és ha mondjuk a vistát nem adják ki, hanem egyből a 7 jön (ha így gondoltad a köztes termékek nem kiadását), akkor a w7 esetében lettek volna meg azok a driver problémák, mint vista esetében voltak, amikor a gyártók egyszerűen lusták fejleszteni, amíg nem muszáj.