- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Nekem egy Acer TravelMate 4050-es notim van 512MB RAM-al (nyár folyamán remélhetőleg bővítve lesz). A videokarit felismertetni vele kicsit macerás, de utána ki lehet jelenteni, hogy szinte mindent tudok rajta üzemeltetni, a noti illesztőprogramjai XP-hez (!) vannak készítve, Vistásat nem is találtam. Meglepődtem, amikor mindegyiket felismerte és használja is azt a drivert, amit betoltam neki. Szóval eddig én kellemesen csalódtam a Vista után! Úgy érzem meg lesz az XP méltó utódja. (Persze ne kiabáljunk el semmit)
-
VladimirR
nagyúr
ennek semmi koze ahhoz, mennyire okos a felhasznalo, mennyire ert a telepitohoz, a lenyeg azon, hogy nem akarnak ezzel foglalkozni telepites kozben
es olyasvalakinek, aki ezt nem kepes egyedul felfogni, szerintem sokkal ovatosabban kellene a "retardald barom" kifejezessel es a "60 alatti iq"-val doballoznia -
moonman
titán
http://www.argep.hu/product_427814.html
ez mennyibe is fájt?
"Maxtor 80 GB winchester+Seagate külső USB winchester FreeAgent Go 160 GB,Epson DX4050 nyomtató,WinFast VC100XP digitalizáló kártya (amit mezei módszerrel befogtam TV tunernek),Gigabyte GA-M56S-S3 alaplap,AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+(a gyengébbek kedvéért kétmagos)Thermaltake TR2-R1 hűtővel,Bliss Gainward NVIDIA 7600GS chipsettel 256 MB,400 Watt FSP táp,Phlips SPA 2600 5.1 hangfalrendszer,Ednet 5.1 PCI hangkártya,HannsG HQ191D 19" LCD monitor DVI kábellel összeköve"
-
Sanyix
őstag
A héten telepítettem egy win98-at virtualboxban... hihetetlen, hogy anno képesek voltak megoldani azt hogy ki lehessen választani milyen programokat telepítsen... ma meg vlite-al kell ugyanezt, aztán vagy megy vagy nem...
-
-
daninet
veterán
akárki akármit mond szerintem az SB kártyák nagyon is jók voltak és egyedül csak a live kártyák voltak elterjedve széleskörben. Persze kivétel volt de mindenki akit csak ismerek vagy alaplapit vagy Live-ot használt. Olcsók voltak és a hangjuk se volt rossz. Az egyik ok ez (a másik a tv kártyám) ami miatt még mindig XP van a gépemen.
A DirectSound támogatás megszüntetése megölte az egészet.... (gondolom win7-be se tették vissza) -
Killing
addikt
Majd meglátjuk,inkább megvárom az SP1-et és utána felrakom.De ha ennek is horribilis ára lesz...
-
e=mc²
őstag
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
Nekem is detto ugyanez...
Annyi kulonbseggel, hogy xp-n is csak es kizarolag azzal a driverrel ment, amit hozza kaptam cd-t. A creative oldalan levo, illetve a LiveDrvPack sem ismerte fel.Majd csak lesz valami...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
WonderCSabo #10 üzenetére
en valamelyik xp-s driverrel (talan ngo?) hasznaltam egy darabig, de nekem is dobott kekhalalt - szam szerint kettot, a masodik utan kiszedtem a gepbol, azota az alaplapi hangartyat hasznalom (a live! meg ment otthonra anyam p3-asaba, azon xp van, nem is igen lesz mas)
botfulem van, de meg ha nem is lenne, nem er annyit, hogy fagyogasson a gep -
VladimirR
nagyúr
válasz
WonderCSabo #7 üzenetére
"Nekem egyedül a SoundBlaster hangkártyámon akadt ki a Vista..."
na jo, a kreativ az konkretan kapja be, az sb live! kartyamra peldaul azt mondtak, hogy "az tul regi, l*f*szt kapsz hozza, nem vista-s driver-t" -
WonderCSabo
félisten
Nekem egyedül a SoundBlaster hangkártyámon akadt ki a Vista, de azzal még kékhalálokat is kaptam... A többi dolog rendben volt. Remélem a 7-es még jobb lesz, holnapra tervezem a felrakását.
-
Gregorius
őstag
A Win 7-nek nem lesznek telepítési gondjai.
Sőt! Megoldja a világválságot, megszűnteti a társadalmi szakadékokat, egyetemes jólétet hoz és még a világbéke is egyik napról a másikra kitör és a jenkik meg az arabok egymást fogják ölelgetni könnyes szemekkel. Alig várjuk. -
nyunyu
félisten
Na jo, de mar joideje bejelentettek, hogy csak az az eszkoz kaphat Vista kompatibilis plecsnit, aminek a drivere megfelel a W7 driver modellnek is.
Vagyis a Microsoft elore rakenyszeritette a gyartokat, hogy legyen W7 kompatibilis driver, nehogy ugy jarjon, mint a Vistaval.
-
madgie
titán
-
mg105
senior tag
ezt a hírt már bejelentették, amikor elkezdték csinálni a 7-est, és már akkor is örültem neki. végre újra használható rendszert ad ki a microsoft (lekopogtam)
-
Nekem a nyomtatómhoz kb 3 hónapja készült el a vistás driver. HP-oldalán 2 évig azt lehetett olvasni, hogy hamarosan
Most akkor ki a sáros a buliban ?
Nem védem a vistát, mert pont a fentebbi probléma miatt nem használtam soha elsődleges oprendszernek, de azért ezek elgondolkodtató tények.
Windows 7-et várom, mert reálisan nézve az xp azért csak egy 8 éves oprendszer, illene már cserélni. Szóval remélem ezúttal nem lőnek mellé -
chepavel
aktív tag
Hát igen, a Vista lényegében az eszközmeghajtókon bukott meg.
Melóhelyen Vistát használok, és ha volt is kompatibilitási gondom, arról se az tehetett..
Új hozzászólás Aktív témák
it A Microsoft felelős alelnöke szerint nem történik meg az, ami a Vistával: a Windows 7 mindennel kompatibilis lesz.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest