Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajon mennyi idő múlva fog Zuki jelentkezni bekebelezési szándékkal?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Elsőre az ugrott be a kép alapján, hogy de szétütötte magát ez a Matt Damon
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Signal open source most is.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tomazin
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Nope: [link]
-
mekker
őstag
Non-profit szervezet, tehát eladni sem igazán lehet. Ennél a vállalkozásnál igazából az emberi tőke a nagy érték. Tönkretenni úgy lehetne, ha kivásárolnád az összes alkalmazottat a cég mögül.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
btprg
senior tag
Szerintetek mi történhetett nálam?
Meg akartam nyitni az ITcafé-t Firefoxban (a böngésző címsorába írtam hogy itcafe.hu), és bejött az oldal, de az egész natúr szöveges volt, semmi kép, stílus stb. Rámentem egy topic-ra, az is ilyen volt. Kipróbáltam Operával is, ott is ugyanez volt.
Ezután néha frissítgettem az oldalt Firefoxban, és egyszer csak bejött az érvénytelen aláírásra figyelmeztető oldal, hogy elfogadom-e a kockázatot stb. Elfogadtam, ezután viszont az itcafe.hu átirányított erre:
http://185.232.169.134/like/
Aztán ez átirányított erre:
https://primerprizezone.life/?u=63fkp0n&o=uh7pmz8
Ez meg átirányított erre:
https://grbwop.passcreasebut.top/cgdkomdr/?u=63fkp0n&o=uh7pmz8&f=1&sid=t4~ngfmistrm55bmr5mdynmfyzc&fp=YxL3UxTVKx8AgBOAk%2BDHhJe9oIvybzqMonOIkWV3UyxhdgjD8U%2BeBPNf4o%2BEuKUmkrjTLqxymfnpjTy6pdpAEV8o7xkdqQKGtlaJ16%2FdOCTFrtCrNvOk14NGaBa6ceft%2BzlMxFxLVkZS2IgySE7aJJrepdzIqxO7ne4oQRGd7i59mKv2vBt0TdYSIHcxHnMGFMdfNZ4sNM47aOd6U0MB%2BAo872L3s1VLg%2BG3RFras7LzKJ2X69fjpW4dipQii4r58SqGY5%2FzACfubCuyzj6mlBAzCmiPfnQN7CJde2iIkLbT%2BIMVmA35ZSoS0Uxp7NqBCa%2BdUJbS%2FmEb5C6xW7QLnRphhHKKQ7QQoDu%2F75Poss08RdqbsNNBi13pvr%2BwU0Z4HFDz10Nqp2lV2gj%2B6Fu2%2B%2BYwWqXygb0O84XiQoWAXj3ZhmO5T6AU7FQqrWmYbLfbC4yq1pXeT4RD7QhZZGWQCvdCLj2PZoNxi2JIk%2BNUnSsD8HVX4IFjB23b4msolMJ34s1b7Rl2pdPsIparUYJyPnPiQr3vYeijFxvwA9eZ7dGoWtS18x1UCjNzN3PJ7MHs%2FdynJZH7Bq91Yy19beuRqp7L2xp%2FJLdd8toHOYMJtF1l8zbDzCtdLZbXivwCiXirnrVLYGStukCIzsdPxadP9A49DPMmOCzF0AActwwJkwOEL2wOcX4u0ioQNfo%2BHWQW2qCl13rcyJSXMUzMrXmaQf1iGJEta9smMnSV6Kd7OP7S7iE5PLLWauc21lAY4LXMPHHDrhxbH3bu7xNsj7CAH9QoxGK9m8YiJfitj2775ODIIEzjCRdLzskVQ%2FAezIe7kZQ6LslalLkH3r0XOU0rAtqyRQ7Lnn6IzMy3hyR20ofFt9RFRjbZ5wgGPZx9vdGDDiEeKs7L6o%2BA873yrsqQHSMyILhirD0eq7VTtqRZygWnP5TOKbanmv9X55svL9bZsNxmYkRaO7MSXpGiNNo%2F6z0YKNuzpcKBYDpH2ME%2BOV%2BytE%2FP87Zl37zApSc9k6IsizECL0Yfwq4sQw9vrS2YM%2BJfW1Cn%2BrmNASlcgylGoh2k6I2Lsw5h8WXqdG3KM9k0EIND72pZZJaGUYQEIalOeLwPTWXZcSvlT2tQNBwLx6SVw%2FIgV9kgUGPKdBGToAdnlRyJgQBR9kgAP6YFuzl%2BmlzP%2BNqaAw84sQq1PnwYekMN3QjtZ3G0xqmaV7wAfr16HUeha9N1ByR91Q%2F49YJzbE18ZfZVJmitUJpb6ZpS34Y7FQeUhdtJPJLv5av9oHFavAJZNgVpAfrJ4ZpYQkCbpStBCmFgb%2BWdsflPwZ4Lltbd5%2BMcXpAtdjp0K%2Bb2oVVC6uwFVT1D4Zn%2Bwb6cmHydAZ3%2FZ7%2BGs3%2BAc%2BlmYs%2BtBNG1rzoiSwAEgGgJD1EjArVL1ERdKTmMBRxVFVfnDMQF4JUCwyJxIG5Wprjv3o%2F8wK6siTZvbCHolnW2iIQVfujEn5U1EjEi8CpiTvXeEYVujYK8zUlkiRpKPC9EvKpdujed%2BQwSwWtSLoPuTGp9nU2D9tGf2AInaUbDzgVU7UnKEQZaQkmzoxg3zBEf3pQTJhAYT501rGmpqa3V0nMBAHPYH1EFCBaCnRWcibYXy7n%2BMU31WNKAVbJDY4ETaF%2FE40YFWOXVOUqazwvmvgCdwc8sBYhgyPgBc6ierWta7Dimyv2SA1EZptMDMHPk0m%2BYRXtKbQbNDhSV8Mybn1eaTVqcDk3Rf8C1Zq%2Fh%2BAgRvwHnoWqC6tt%2FI7ymaQDHojFHSx2l5Di7tXkDztCFxPJRv2z3znXhwuPKE0sF6KsZkdN5DEtWxOiB89MT80BA1pIa6m09iRjWNDUSL0cCqCK7ofgi2gt%2BOMRIFyRUOgNgT9jDBM9AWK50hNojScyS7Hx1rNrS7VHvrhAxUFiAmlrbXiRHYGyRN6HDXQIfAvin2VgqwZMIn1Un%2FevemJV%2FX0XYaHucc61%2FfaCEVbNqBx%2FNx2ck1apJIubJF78A8peJfkhF5KgJrsHYhoVbdDivXK850xRQdRBUbJEmaNq18QSzXg4BgfUnnmWWOMmP%2B1pI4DFa2g%3D%3DUtána akárhányszor próbáltam bármilyen ITcafé linket, mindig ez fogadott. Szóltam egy munkatársamnak, hogy nézze meg, neki jó volt az oldal. Akkor megnéztem Operában megint, akkor már ott nekem is jó volt. Firefoxban kipróbáltam privát böngészésben, ott is jó volt.
Ezután töröltettem az egész gyorsítótárat, sütiket, mindent, és onnantól kezdve már normál módon is jó volt, bejelentkeztem újra és működik...Kíváncsi vagyok hogy mit tudtok erre mondani, nekem nem tetszik ez a dolog
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Silverboy
aktív tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nocsak, ez elkerülte eddig a figyelmemet. Köszi
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mekker
őstag
A cikk (és az eredeti) szerint a CEO nem új arc. Előtte a mostani CEO egy egyszemélyes hadseregként csinálta az appot, majd szépen át lett delegálva minden egy 30 fős csapat számára. És ebben az átalakulásban a WhatsAppos ember már 2018 óta részt vesz. Most is csak ideiglenesen ő a CEO, egyébként inkább egyfajta védangyala a Signalnak. A Whatsapptól pont a félresikerült monetizáció miatt távozott, és feltételezések szerint annyira kőgazdag, hogy szerintem nem egy non-profit szervezet tönkretételével akar megélhetést csinálni magának.
A mostani CEO szimplán csak úgy érzi, hogy eddig tudta lelkiismeretesen ellátni a dolgát, már rég nem ezzel akar foglalkozni. Különösen, hogy az eredeti ötlet már megvalósult, most már a fenntarthatóságra koncentrálnak. És őt ez valószínűleg már nem annyira érdekli - legalábbis nem CEO-szinten.
Nekem ez a benyomásom, miután végigolvastam a signal.org fórumának ezzel foglalkozó threadjét.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Vagy az oldalon van valami sebezhetőség, vagy nálad van feltelepítve valami malware. Sztem keresd meg a megfelelő topikot, illetve moderátorral is rakasd át a hsz-edet a megfelelő topikba.
-
GeryFlash
veterán
Elkepeszto, hogy meg ilyen ,,szakmai" forumon is, ahol azt gondolna az ember, hogy az orszagos atlagnal joval intelligensebb emberek vannak es kommentelnek is ekkora problemat jelent a funckionalis analfabetizmus. Vagy ami meg szoba johet hogy a cimig sikerult eljutni.
Ennyit kene elolvasni es ertelmezni:
,,Acton egyébként még 2009-ben alapította meg a rivális WhatsApp szolgáltatást, amit az akkor még Facebook néven futó Meta vett meg 2014-ben. 2017-ben Acton komoly összetűzések közepette távozott a cégtől, sérelmezte az ügyféladatok kezelésének módját és a célzott reklámokat is."
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Иван
őstag
Signal használata lett az én kis fotelforradalmam. Hajrá!
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Somatom
veterán
"A végpontok közötti titkosításra építő üzenetküldő platformot az évek során sokan dicsérték, köztük Edward Snowden és Jack Dorsey is."
Akkor ők biztos nem próbálták a telós accountot tableten használni úgy, mint Whatsappon. Felcsillant a szemem, hogy van másik eszköz opció, de csak PC. Remélem, ezen változtat az új seprű, ha már a Whatsapp -tól jött!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
niof
addikt
Te nem olvastad a hírt, vagy nem érted? Ez már az, gyakorlatilag. Szóval, aki jelenleg Signal-t használ, és ódzkodik a FB dolgaitól (mint pl. én) lehető leggyorsabban keressen más platformot. Talán már csak a Telegram marad egyedül, ami még megbízható valamennyire.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
-
mekker
őstag
Telegram pontosan miért jobb privacy szempontból? Egyetlen alternatíva a Matrix. Az meg alapvetően self-hosted, ergo kell hozzá egy jó nagy adag lelkesedés.
-
niof
addikt
Nem tudom, hogy jobb e, de talán az még független. Minden, ami a FB és a kugli kezében van, az viszont nem az. Nekem ne mondja senki, hogy ha odaültetnek egy FB-os arcot, még ha nem is nekik dolgozik már, az nem valaminek a kezdete, vagy már a folyamat maga.
Meg van még ez, ami még szimpatikus.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
mekker
őstag
Feljebb már leírtam, hogy Brian Acton már eddig is része volt a Signal csapatának, továbbá látszólag ellenérdekelt abban, hogy erre a sorsra jusson a szolgáltatás. Brian Acton egy dollármilliárdos, aki pontosan hasonló okok miatt hagyott ott egy sokkal jövedelmezőbb céget.
Továbbá azt is leírtam, hogy a Facebook sokkal egyszerűbben tönkretehetné a Signalt: ajánl egy magasabb fizetést a Signalt üzemeltető alkalmazottaknak, hiszen ez egy sokkal kisebb cég.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
k-adi
nagyúr
Ha se a Signal
Se a Telegramakkor melyik most az új trendi privacy chat app?
-
GeryFlash
veterán
Hagyjad, a gyonyoru az a kommentjeben hogy Te nem olvastad a hírt, vagy nem érted?
Syl: Az erto olvasas kepessege nem jelenti azt hogy valaki tudos. Siman arra tesz alkalmassa, hogy a befogadott informaciot kepes vagy feldolgozni es nem irsz utana baromsagokat. Azert rohadt idegesito ez, mert en kovetem linkedin-en, ha valaki tavol van attol hogy a Signalt a niof altal vazolt remuletes disztopiaba vezesse, akkor az o. De ehhez nem kell ismerni az embert, eleg lett volna elolvasni a cikket, hogy miert tavozott a Whatsapptol.Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
neopeti
tag
A Telegram nem jobb privacy szempontból
(De a privacy helyett nyugiodtan lehet írni "biztonsági"-t) mivel kiadták a mesterkulcsot az oroszoknak . Persze erről nagy a csend
(Volt erről egy aprócska cikk pár hónapja)A protonmail is kiadta a levelezéseket, ip címeket!!!
Jelenleg a Signal a legjobb-(nak hitt) .
-
mekker
őstag
"A protonmail is kiadta a levelezéseket, ip címeket!!!"
Mivel a törvény őket is kötelezi. Ami nincs end-to-end titkosítva, ott ez fennáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE2 44mm 2022 2024.12.19. Apple jótállás
- 2011 PC / E5 2680v2 / RX Vega 64 8GB / 64GB RAM / SSD+HDD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 ULTRA okostelefonok GYÁRTÓI garanciával
- Dell Latitude 7480 / I5 7300U / 8GB Ram / 250GB Nvme / Vil.EU bill. / 14"FullHD
- Christmas Gift Alienware Aurora R13 Gamer Pc - 12700Kf - 3060 12Gb - 16 Gb DDR5 - 512 NVMe Gen4 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest