Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • nemlehet

  őstag

  Itt nem erről volt szó azért beláthatod... Az elején amikor mentem gyakran láttam embereket 2-3 púposra pakolt bevásárlókocsival és ez Spar nem hypermarket ahol ilyesmi mindennapos. A sorban állók kb fele egynél több kocsival állt. Ez nem az akciós wc papír kategória.
  Arról nem is szólva hogy bár nem zárható ki egy városi szintű tészta party, de 20-30 csomag tészta több embernél is szintén kissé indokolatlannak tűnik.

  Igen én is úgy gondolom hogy nem szabad csökkenteni a nyitvatartási időt mert az csak növeli a tömeget. Olyasmi megoldás lenne jó hogy limitált hányan mehetnek be egyszerre, maximalizálni kell egyes termékekből a vásárolható maximumot (pl 5 kiló liszt, azért abból el lehet sütögetni hetekig, ellenben ha a pánikolós idióta megveszi 20-30 kilóval akkor neki semmi haszna otthon áll, másnak meg jut és azt hiszi itt a világvége) de cserébe hosszabb a nyitvatartás. Mondjuk ez nyilván nem feltétlen jó az alkalmazottaknak, de itt pl a kormány besegíthetne hogy az extra órákra dupla bért ad vagy ilyesmi, akkor azért sokan nem panaszkodnának.

  Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

 • BabMester

  aktív tag

  A francokat nem pánikvásárlás volt, itt megyeszékhelyen konkrétan több nap volt mikor nem tudtunk gluténmentes termékekhez jutni, se Tesco, se Aldi, se pékség sehol. Néztük a kosarakat mindenki 10-es 20-asával vitte a kenyeret meg a tésztát, hogy lefagyasztja. Ha nem mentél oda valahova nyitásra, esélyed sem volt kapni heteken keresztül.

Hozzászólok Aktív témák