Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • pit stop

  addikt

  Ha valóban olyan jó lenne az üzleti környezet, mint ahogy az harsogva van akkor eszébe se jutna kimenni. Nem lát jövőt ebben az országban sem, ezért aki kifizeti számukra a piaci árat akkor nem fognak hadakozni hanem jobb környezetben fektet be.
  Nem kell mindent beleképzelni, de ez nem pozitív az országra nézve az is biztos.

  Tapsi: +1 :U

  [ Szerkesztve ]

  Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

 • pit stop

  addikt

  Elsőre nehéz volt eldöntenu, hogy a szél csapdossa a klaviatúrád vagy külsősként dobálózol egy szakma dolgábá populista féligazságot sem tartalmazó kommentekkel.
  Miért nincsenek 0 forintos készülékek itthon pl.? Mert nemzeti magyar honfitársaink miután kihozták a boltból másnapra már másik országban volt telefon. Miből következik az hogy ha a Voda elmenne akkor egy jobb szolgáltató lenne helyette?
  Az utoljára bevezetett adóterhek csak az utolsó döfés és a jéghegy csúcsa költségek tekintetében.
  Ha másik országban sokkal jobb, akkor át lehet menni a határon szerencsére. Voda is csak ezt tenné ha eladná mégis Voda Hungaryt. :)

  Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

 • pit stop

  addikt

  Az itthon fizetendő frekvenciadíjak a legmagasabbak közé tartoznak világviszonylatban - mondjuk egy költségelem és tény.
  A világ nagy részén, így Ausztriában sem kell külön adót fizetni, itthon igen - második plusz tényköltség.
  Rezsicsökkentés a magánszemélyeknek volt, vállalatok pedig fizethetik azt is amit a magánszektoron buknak vállalatok.
  Tételes költségelszámolást lehet kérni, ha valaki vesz a szolgáltató részvényéből - nekem nincs. Csak hoztam példának 1-2 költségelemet ami eddig nem volt említve...

  96: Nem becsülik meg jelenlegi ügyfeleket annyira, ez sajnos így van de ez jellemző külföldön is. De ha már annyiszor emlegetted vásárlóerőt - míg mondjuk egy osztrák minden hónapban befizeti a csekkjét, vagy inkább csoportos beszedésben simán megkapják tőle a szolgáltatás értékét, addig itthon a követeléskezelők fürdenek a megbízásokban. A lakosságon belül pedig kisebb a fizetőképes kereslettel rendelkező.

  Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

 • pit stop

  addikt

  Költségek meg nem számítanak meg semmi más. 3-4-szeres szorzó minimum ott is megvan, hogy mennyi a nem/késve fizető üf.
  Nem is értem miért nem lakik mindenki ott, és csinál vállalkozást ha ennyivel jobb. Sok hülye meg haza is jön mégis sokszor.

  Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

Hozzászólok Aktív témák