- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Windows Insider Program
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- ASUS routerek
- Hatalmas áttörést érhet el a gyártásban a Tesla
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Huh
Borsos ára lesz de igazából ez a high tech átka. Mindenesetre aki megteheti annak jó tabozást.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
hohoo
senior tag
Ezen már megy maxon a krályszisz?
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
z0d1AK
veterán
A piac nem hitte azt, hogy törölte a Samsung a vastagabb készüléket.
Az iPad 2 megjelenése után újratervezték a házat, hogy vékonyabb legyen. Ezek lesznek a független modellek. A már legyártott "vastag" modelleket pedig 10.1v névre átcimkézve rásózta a Vodafone-ra.Bár igazából nem értem, hogy miért is kell ez a nagy mm harc. A Viliv X70-es. Arra ráfért a vékonyítás. De még a régi iPad is bőven elég vékony volt véleményem szerint.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
idkfaiddqd
tag
mondjuk ezen a vékonyításon nem értem mit verik magukat,kell a jó fogás,ahhoz meg kell normális foghatóság.
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
pentium4
senior tag
szerintem tök felesleges forgalmazni a tmoblie 1 hónap alatt rekord forgalmat alakított a régebbi szériából, az egyik legnagyobb üzletük 1 hónap alatt 2db ot adott el, hát elég röhejes!
mindenki ipad et akar, a samsung ilyen téren lehúzhatja a rolót sajnaP4
-
rankesz
veterán
Kíváncsi leszek a gyártó supportjára, szerintem nem lesz túl rózsás a helyzet... egyáltalán Honeycomb lesz rajta? Meg lesz e frissítés, ha a samsung rögtön dobta a szériát, és bezúzás helyett eladta a vodának, és gőzerővel gyártja a "javított" rev.-et...
-
Youri
veterán
hamár ilyen kegyvesztett darab, olcsóbb is lehetne, bár nem hiszem hogy valaha is vennék
RTX ON
-
z0d1AK
veterán
válasz
Napfénysüti #12 üzenetére
Az iPad 2 "vékonyságán" sem estem hanyatt.
-
EmThor
addikt
Most a Voda úgy reklámozza a cuccot, hogy "csak nálunk lesz kapható"... ez miért nem hiszem el? Úgy értem, a 7"-es "sima" Galaxy Tab is van az Edigital-nál mondjuk, meg megannyi másik szolgáltatónál/cégnél.
Szóval a 10.1 is kapható lesz máshol is... remélem!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
z0d1AK
veterán
A Voda azért reklámozza így, mert kapott a Samsungtól x idő kizárólagosságot. Ez azt jelenti, hogy a Samsung nem hozza be direktben az országba forgalmazásra a készüléket, illetve nem kapja meg másik mobil operátor sem.
A fentiekből kiindulva, ami alapján a "vastag" példányok át lettek nevezve 10.1v-re, és rá lettek sózva a Vodára, nem is nehéz megoldani ezt a kizárólagosságot a nyárig, mivel a "vékony" 10.1 majd júniusban érkezhet várhatóan.
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
Új hozzászólás Aktív témák
it Bár a piac azt hitte, a terméket törölte a Samsung, de nem. A februárban leleplezett, masszívabb 10.1-es modell jön április közepétől.
- DENON DRA-800H integrált sztereó (2.2) erősítő hálózati szolgáltatásokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8650U I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-G5 I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UP650-W Monitor, IPS, 27", 4K UHD, 3840x2160, 5ms, VESA DisplayHDR 400, AMD Freesync, HDMI, DP
- Új Razer BlackShark V2 Pro gamer fejhallgató
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black kártyafüggetlen! 2024 október 22-ig APPLE CARE+!!!!
- Genius LuxeMate 100 magyar USB
- Számítógép karbantartás, hibaelhárítás, szerver telepítés beállítás helyben
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest