Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Normálisabb oprendszereken az appok nem frissítenek mobilneten, csak ha külön nem kéred. Az alapbeállítás az, hogy nem. 500 megás csomagom van már 3 éve és abszolút jól lehet számolni vele, nem szokott elfogyni, ha csak nem osztom laptopra a netet, vagy használok valami videóstream szolgáltatást, de azt amúgy sem szoktam. Pedig majdnem minden nap használom a mobilnetet.
[ Szerkesztve ]
-
omnitronik
csendes tag
hát nem nagyon kellesz még egyszer mobil előfizetés, legyen akármilyen gyors is az adatátvitel...
Az élet túl rövid, az idő túl kevés!
-
vegyszer
addikt
Az imént olvastam a román mobiltarifás cikket. [link]
Olyan árakon, mint ott van, még el is gondogokdnák valamin, de itthon beosztom a havi 40MB-omat, mert ahol nincs WiFi, nekem ott elég a mailszinkron, meg a 0.fb.com
Mert hülye azért nem vagyok, sem a pénzem ellensége."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
djculture
félisten
válasz Ninja Chick. #4 üzenetére
Az más mert ott tudod mire számíthatsz, egy mobilnetnél nem lehet tervezni. Nem figyelsz oda az appok frissítenek ugrik a havidíjban foglalt adatkeret, már korlátoznak is lefele és vagy végig kinlódod a fordulónapig hátra lévő időt vagy fizetsz mint a kisangyal ezt így nem lehet normálisan használni. Ez egy pénzszivattyú nem más.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Na akkor kasszíroznak mobilnettből a cégek mindenki szépen kéri majd a szaftos drága netet a szaftos előfizu mellé
[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
"öt év múlva már 7 milliárd mobil széles sávú előfizetés lesz."
- Én biztos nem leszek előfizetéses, de az aláírásom is tükrözi ezt..
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
törölt tag
erdekes lesz h toljak mindenfele az SDN-t, kozben pedig videocaching-re egyre tobb es tobb dedikalt eszkozt kene elhasznalni. az akamai pl mar igy is eleg nagy igenyekkel jelentkezik, pont az ericsson-nal.
[ Módosította: BomiBoogie ]