Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Bluesummers

  senior tag

  A politikusok féltik a helyzetüket, van is mit, sok az ingyenélő, korrupt.
  Szerintem a nem is oly messzi jövőben csak vállalatok fognak irányítani, a politikusokat messze elsöprik, határok fognak egységessé válni. Miért? A politikusok szűk látókörűek, még mindig képesek háborúzni egymással, ezzel szemben a gigantikus vállalatok már úgyis olyan monopol helyzetben vannak mintha diktátorok lennének, amit ha korrektül csinálnak tovább, akkor javarészt mindenki profitál belőle (aki benne dolgozik, és nem csak ingyenélő és támogatásokon élősködik). A sok vállalatnak is tele a töke a sok adózgatásoknak, de majd meglátjuk ki nyer.
  Azt hiszem a régi DOS-os Syndicate Wars is hasonló, politikamentes világ volt, de már nem nagyon emlékszem rá. :)

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

 • Bluesummers

  senior tag

  Pont azt szeretném, ha a sok ingyenélővel kezdenének valamit. 8órában dolgozok + vállalkozásom van, hát én utcára nem kerülnék....talán a saját helyzetedet vizionáltad? Ha a sok szociális baromság megszűnne, akkor pont azért fizetnék, amit igénybeveszek, és nem venné e az állam és osztaná el redisztribúció formában.
  A politikusok az emberek érdekeit védik vagy a saját pozíciójuk megtartása miatt csinálnak csak ezt-azt? Hány olyan politikust ismersz, aki a saját vagyonát IS bedobja a közösbe? Nincsenek már Kossuth-félek, nem esett még le? Mások pénzét (adófizetők) meg könnyű dobálni.

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

 • Bluesummers

  senior tag

  Aki elvállal pár fillérért munkát, abból nem lesz tervezhető később semmi sem. Továbbá a férfi dolga a “fészek” előteremtése, miért hozod fel a potenciális anyukát itt?

  Ha azon költségeket, amelyeket éveken át befizeti adóként, félre lehet tenni. Hiába fizetünk súlyos pénzeket közegészségügyre, ha úgyis magánorvoshoz mész, mert nem akarsz várakozni. Nagyon kevésszer mentem el orvoshoz, de ha belegondolok az a több millió, amiket befizettem, abból már plasztikai sebészhez is mehettem volna.
  Sok embernek a diktatúra jobban megfelel, mert szabadgazdaságban úgyis képtelen önellátásra, Te a
  radikálisakat hoztad fel, abból nem kérek.

  Ha a mezőgazdaság ennyire életképtelen, akkor fel kellene emelni annak az értékét. Testépítőként odafigyelek a helyes táplálkozásra, és annak meg is van az ára.

  A tömegközlekedés vicces amúgy. Magyarországon a belföldi járatok drágábbak mint a külföldi járatok java része, km-ben egységáraaítva. Miért? Pont azért, mert ott is sok az ingyenélő korrupt szar, akik leemelik a milliárdokat “fejlesztések” nevén, s csoda, hogy nem lesz versenyképes.
  Az UBER is sokaknak borsot tört az orra alá, ha már tömegközlekedés.
  Színházzal mi van? Azt is állami pénzből kell támogatni már? Focit nem?

  [ Szerkesztve ]

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

Hozzászólok Aktív témák