Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Bluesummers

  senior tag

  "A szociális ellátásban az anyukák is benne vannak, miért ne hozhatnám fel?! Egy gyerekvállalás óriási kiadás és bevétel kiesés egy családnak." - ha egyik napról a másik napra élnek, akkor igen, az, óriási kiadás, de ugye már a gyerekekre kialakított biznisz is olyan, hogy egy rohadt tolókocsiért elkérnek százezreket, pofám leszakad :D .

  "Már egy ideje nem igaz, hogy a férfi dolga a fészek megteremtése. Egy keresettel fészket építeni, az esetek nagyon kis százalékában és az is jó részt családi háttérrel megy csak. Ha neked sikerült magadnak, akkor le a kalappal. Nekem kellett a családi támogatás." - a természetben még mindig így működik, de mi emberek mások vagyunk. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy dolgozhasson, csak így karrier vs család. A kettő együtt is mehet/megy, csak picit nehezebben ... és ekkor is általában a cégeken van a teher, hogy a terhes nőket fizesse gyes alatt, nem rúghatják ki őket. Tehát nem az állam fogja dobálni a pénzt, hanem a cégek.

  Korábbi válaszodból:
  "A sérült, gyengén látó avagy öreg emberek is mehetnek a levesbe, mert ingyenélők? Hmm, mintha már lett volna ilyen rendszer." - amennyit az én nagymamám kapott anno rokkantnyugdíjasként, nem az fog osztani / szorozni. Kb. annyira sem elég, hogy a havi nagyon szükségeseket megvásárolhassa belőle, szóval azt is mi finanszíroztuk. Az állam részéről mehetett a levesbe, ha Te így értetted.

  Amúgy summa summárium az óriásvállalatok néha a legrosszabbak, mert pl. egy notebook összerakásakor minden cent plusz ráköltés hatalmas fájdalom nekik, és brutálisan profitorientáltak, ezért öntik ki a sok sz@rt is ... sajnos ... ez is tény. Sajnos ez a fogyasztói társadalom.

  Kínát semmiképpen nem szeretném, ebben megegyezhetünk. :R

  Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

Hozzászólok Aktív témák