Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • buherton

  őstag

  LOGOUT blog

  Vagyis akkor azt mondod, hogy a gyereket vállaló anyák fizessék maguknak nem csak a születést, de az otthon létet is? Sőt fizessenek a bölcsiért, hogy mehessenek dolgozni. Óvoda, iskola, egyetem... Ez egy fenntartható jövőnek hangzik. Miért vagy olyan hülye, hogy gyereket vállalsz?! Az a te bajod.

  A sérült, gyengén látó avagy öreg emberek is mehetnek a levesbe, mert ingyenélők? Hmm, mintha már lett volna ilyen rendszer.

  Egy súlyos karambol esetén, ahol mondjuk egy komplett család ül az autóban, akkor ott csak úgy röpködnének a milliók a kiadásokra. Arról nem is beszélve, hogy bármikor történhet olyan mint pl. vakbélműtét, ami gyakran jár egyéb szövődményekkel. A végeredmény itt is milliós nagyságrend a kórházi költség! Biztosan ezekre is lenne valamilyen biztosítás a hozzávaló árral megspékelve.

  Az összes politikus fizet adót és járulékot, ezek alól ők sem mentesülnek.

  Szerintem a politikusok részéről érdekvédelem volt az, hogy betiltották a deviza hiteleket (amit még elérhető más EU államban!), beakarják tiltani a műanyag cuccokat, a nagy háztartási gépeket gazdaságosan javíthatóvá akarják változtatni, nem hagyják teljesen magukra az "ingyenélőket", támogatják az egyébként piaci alapon működésképtelen cégeket (mezőgazdaság, tömegközlekedés, színházak, stb.), stb.

  Visszakanyarodva az eredeti témához. Te egy diktatúrát szeretnél. Örömmel mennél Kínába, Vietnámba, É-Koreába?

  tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Hozzászólok Aktív témák