Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Mégis mit tud a faszbuk? Semmit, max azt, amit én ott megosztok, magyarul kamu mail cím, egy név, ami akármi lehet, kép nem kötelező, hirdetésekre nem kattintgat kb. senki, tehát mégis mit tudnak valakiről? Hogy hány ismerőse van, meg kik, és hol él? Mert mást nem nagyon tud felhasználni az adatbázis, amiből olyan hú de nagy baja származhatna az embernek. A TikTok meg egyenesen egy bűntett, mert én spec. nem értem az algoritmusát, mert rühellem a magyar "kisebbséget", mindet, mégis folyton ilyen tartalmakat dobál fel, illetve olyat, ami rohadtul nem érdekel, bár nem mintha annyit lógnék rajta, mert gyakorlatilag kikapcsolódásnak is szar. Szóval ennyire tudnak rólunk mindent ezek az okos dolgok.
-
DraXoN
addikt
Meh.. akkor se rakom, sose tettem (kezdetektől fogva). tudom, hogy tudnak rólam sokmindent (a nagyok), de ne minden jött-ment kicsi halássza már le a fotómat mert hozzáfér (mert a profilfotóhoz mindenki hozzáfér).
De egyébként se szokásom "selfiket" se csinálni, azt se bánnám, ha az előlapi kamerák megszűnnének, annyira sok kép készült már rólam amit felölthetnék (nem nagyon).
Mondjuk ez a "mindet tudnak rólam" azért volna érdekes mert még magamról se tudok mindent... igazán elmondhatnák "minek gondolnak" ... érdekes lenne (de tényleg).
-
nemlehet
őstag
Nekem sincs kint, mert nem használom csak a chatet meg 1-2 csoportot. Ha van kint profilkép boldog boldogtalan felvesz, régi szegről végről ismerősök kezdenek el árulni mindenféle mlm szart. Mióta nincs kint kép azóta legalább 95%-al csökkent az ilyen jellegű interakciók száma.
Amúgy ha valaki csúnya vagy csak nem fotogén az is valid indok.
De hogy ne csak off legyek... Én személy szerint iszonyat rossz ötletnek tartom. Tipikusan hamis képet fest valakiről egy ilyen rövid videó és tulajdonképpen semmi előnye sincs egy írott jelentkezéssel szemben.
Egy ilyen videós hülyeséget hogyan dolgozol fel automatán? Hogy viszel fel belőle adatokat a céges rendszerbe? Nyilván öröm lesz 100+ szerencsétlen makogását kikörmölnie a HR-nek. -
gabor7th
addikt
Szegény introvertáltaknak megint lesz oka rettegni... Tik-Tok videó készítés.
-
Ez nagyon jó hír, már el is kezdem tervezni a videót amivel majd jelentkezem az állásokra.
-
lacc984
csendes tag
Yt után tiktok generáció, hurrá. Az a cég amelyik így vesz fel munkaerőt, illetve az a munkakereső aki így jelentkezik- megérdemlik egymást...
-
Mishita
tag
Persze haladni kell a korral , de egy ilyen platformon amilyen a tiktok nem hiszem hogy sok jó sülne ki belőle ha onnan vennék fel a kolegám
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha ezt meghalljak a hipszter generacios HR-esek, meg berakjak kotelezo fordulonak. Lehet lassan elvaras lesz a facebook, instagram account meglete es a sajat vlogger csatorna is minimum X db kovetovel.
-
Armagedown
őstag
Amiket én ott láttam eddig, azzal egyik hagyományos állásra sem lehetne jelentkezni, csak homeofficera, kamerával.
Új hozzászólás Aktív témák
it A TikTok elindítaná a következő nagy őrületet: rövid videós önéletrajzokkal lehet jelentkezni állásokra.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Playstation 5 Slim
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Wagner gőzölő tapéta leválasztó új Bontatlan 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest