- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen routert?
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VirtualBox
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm_Hm sajna a "Telenor" TV Streaming szolgáltatása eléggé kiismerhetelen! AXN-cstorna néha bukkta,Kiirja sjna gyártoi,ill bármely ok miatt fenti müsor nem elérhetö4 Felét még nézni lehetett!,Meg az értelmetelen semkit nem érdekelö/Csti kinálattal sem foglalkoznak,menü,elérési rendszer/ Értelmetelen nem áttekinthetö,felhasználo barát4 Olyan Tv csati mely közkivánatos?,Felmérés,érdeklödés mire lenne szükséged te elöfizetö?Nincs nem vala 1 edül tán az "AXN" s Filmbox ami ér valamit betehetnék esetleg a "Filmplust,s Fmplus2-öt is.Minösége lejátszás elmegy(még lapi-topi-rádiotlon is) Kellenének a hasonloak csak normális TV,kinálattal,megfizethetöen!
-
fojuzer
aktív tag
Nos müködik a Telenor féle adás/Lapi-topi telfonon is(Xperia-T s SP-tipusn) normális minöségben.Sajnos a menü? rendszere felhasználoi szint bugyuta,gyenge. A Telenor szakember gárdáját ha van,nem érdekeli a felhasználo baráttalansága!A FUSO nem elérhetö mindenkinek,csak a maga ketyeréjén.Ma Magyarországon normális "Streaming" szolgáltatás megfelelöen elérhetö.bárhol,bármin nincs! Csatornák szinvonala,mit be adnak harmat gyenge!Mobil TV? Kb még 3-6 év kell igazi fejlödéshez,nos ezt már kitalálták,mert az EU-ban csak hazánk a kullogo lemaradt csatloska!Sajnos ha nem szak gárda csinál valamit az nálunk,(Szar) szinvonalat képvisel!//Bocs de a hazai TV adások,kereskedelmik,ingyért sem kellenek) Pénzért viszont minöség az elvárható!
-
Magnat
veterán
Jött frissítés az androidos kliensre, sztem a kompatibilitási lista is bővült.
-
zseko
veterán
Működik, bár kissé esetleges, a médiatárban vagy megy valami vagy nem. Pl. az NCIS előző részét vissza tudtam nézni, csupán volt előtte egy pár tíz perces reklám
Annak örülök hogy az AXN az ingyenesben van, mert kötsög digi most vette ki a csomagjából -
BE4GLE
aktív tag
Az én androidos médiabokszomat néhány perc alatt lefagyasztotta. A videótár nekem nem játszik le semmit és a korábbi adásokat sem tudom visszanézni. A képminőség pedig egy analóg kábeltévé szintjét sem üti meg.
Egyenlőre ennyi. Még jó hogy ingyen van és legalább az élő adás megy rendesen.Ha javul a képminőség, nő a csatornakínálat és működnek a funkciók, akkor egész jó alternatíva lesz. De az idősávval nem igazán tudok mit kezdeni. Én inkább a kategorizált nézetet részesíteném előnyben.
-
Lambach
tag
Amíg feszt azt írja ki a telenoros telefon, hogy EDGE, addig nincs értelme. Előbb fel kellene számolni ezt az EDGE sz@rságot, hogy max valami pincében legyen ilyen kaka a mobilnet, oszt utána már lehet ilyeneket kitalálni!
-
vtechun
veterán
Valaki tudja, hogy csak a regisztrációhoz kell-e telenoros sim? Utána, ha fent van az app akkor használhatom akár T-s készülékben is?
-
djculture
félisten
válasz
kecskebégető #5 üzenetére
Ja mert minden országban brutálisan nő a mobilnetes adatforgalom, nálunk meg a brutális áraknak köszönhetően csökken... Most mindent kitalálnak amivel nagyobb adatforgalomra birhatják az előfizetőket...
-
janos1988
addikt
válasz
kecskebégető #5 üzenetére
Ráadásul teljesen rosszul közelítik meg a dolgot.
-
Magnat
veterán
Fut az alkalmazás Nexus7-en is annak ellenére,h elvileg nem kompatibilis, bár nem 100%-os, de használható.
-
kecskebégető
aktív tag
Évekig semmi erre most kar mindenki egyszerre rácuppanni a streaming vonatra.Vicc.
-
petipetya
nagyúr
A Silverlight igénye miatt el is vesztette a komolyságát a dolog...
-
xmaas
őstag
Mobilnet meg mindig egy baromi nagy vicc ugy sebesseg ugy minoseg teren most komolyan ezen a szar szolgaltatason akarna valaki fimeket streamelni/nezni ha csak nem sajat magaval akar kicseszni es elvezi a kinzast? Amugy azt remeltem hogy vegre csinalnak egy Netflix szintu rendes szolgaltatast ahonnen lehet kolcsonozni/streamelni filmeket ez amit probalnak csinalni/eladni nekunk a felhasznaloknak meg csak parasztvakitas szintjen van sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
it A fuso Premium és a Telekom MoziKlub után újabb szereplővel bővül az egyelőre még mindig gyér magyar piac. A MyTV 2014. február végéig előfizetési és adatforgalmi díj nélkül vehető igénybe.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest