- Bennfentes kereskedelemmel vádolják Elon Muskot a dogecoin-perben
- Microsoft Excel topic
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- DIGI kábel TV
- Zyxel NAS326
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- HBO Max & OD topic
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az említett céges egy részénél dolgoztam, személy szerint egyiket se raktam volna fel a listára
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
StalIone
újonc
Pályakezdőként teljesen mindegy mit és hol csinálsz, amíg valódi tapasztalatra teszel szert bullshit mentesen.
Az említett cégek medior-oknak, senior-oknak, architect-nek nem ajánlott, legalábbis fizetés szempontjából kerülendő. A telekom a piac alját adja IT területen, ezért is veszik fel ezerrel a pályakezdőket, hátha akad valaki, aki majd beletanul, habár nem egyszerű, hogy ha lelépnek az "öreg szakik", akik tudnák metorálni a kezdőket.A top 5 (Telekom, OTP, Bosch, Google, Richter) Ezekből egyedül a google fizet jól. A többi csúcsa, pedig a bruttó 1 alatt van, ha senior vagy, esetleg architect-ként 1,2-ről lehet álmodni.
A Morgan is hasonlón fizet, mint a google, annyi különbséggel, hogy a google főként fejlesztőek keres.
Nyílván cv-ben jobban mutat egy multi, de tudásban sokszor túl specializált és ezáltal korlátozott is.[ Szerkesztve ]
David, Think correctly.
-
balaaazs
senior tag
Nem ismerem ennyire a fizukat, de abban egyetértek, hogy CV-ben a multi mutat valamit, főleg ha külföldre is vágynál... Gazdasági területen több jó kis cég is van itthon, de ha külföldre pályázol, az az előny ha valami ismertnél voltál (deloitte, kpmg stb.)
bocs, szerk.: a fizetés fontos, de az elején (ha megteheted) másodlagos
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
StalIone
újonc
A vége nagyon jó, amit írtál.
Én kevesebbel kezdtem egy kkv-nél, mint egy mekis fizu, viszont tudtam, hogy megéri a tudás miatt, és az eredmény, hogy 3-4 év és több multi után már egy átlag fizetés többszörösét kerestem, megérte.
Viszont ennek is meg volt az ára (sok ingyen munka, kevés alvás, inszomnia, stressz, munka után tanulás, kiégés stb).
Lehetett volna harmónikusabb is.David, Think correctly.
-
hallador
addikt
Ezek közül 4-nél dolgoztam. Hát 3 van ami sztem OK. Szerintem ki lehet találni melyik az a kettő ami egy vicc. Illetve kettő vicc
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Hi!King
őstag
Morgantől épp az alacsony fizetés és kevés fizuemelés miatt mennek el az emberek. Ott úgy gondolják, ők megtehetik, hogy a piaci átlag alatt fizetnek, mert a név miatt így is sokan lehúznak náluk pár évet. Az elején még átlag felett fizettek egyébként, de már jó ideje becsúsztak az átlag alá.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Zyntern.com éves felmérése szerint a dobogó második fokán az OTP Bank Nyrt., a harmadikon pedig a Robert Bosch Kft. végzett.
- Bennfentes kereskedelemmel vádolják Elon Muskot a dogecoin-perben
- Microsoft Excel topic
- Diablo IV
- Toyota topik
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest