Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz shtml #1 üzenetére

  szerintem jobb megoldás publikusan a kezedbe adni egy cuccot, hogy öreg, ezzel ezt lehet csinálni, mint titokban beletolni a telefonok gyári szoftverébe ugyanezt és mélyen kussolni róla, hogy a telefonod pofázik helyetted is, akaratod ellenére is.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz copin #9 üzenetére

  Csak gondolj bele olyanokba, hogy a telefonod nyomonkövethető (már most is), ha kártyával vásárolsz, (mindegy, hogy credit/debit vagy pontgyűjtő/hűség), akkor össze tudják kötni a vásárlásaidat, adóhivatal egyből rámozdul, hogy volt-e annyi adózott jövedelmed.

  Ha nyomonkövetik a telefonod és sokszor kerülsz olyan helyekre, ahol sok pénz fogyhat, akkor megintcsak megnézhetik, miből futja. Pl. ha benzinkutakra jársz.

  Persze nem mondom, hogy ne röhögj nagyokat, de tudd, a való világon röhögsz.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Belba #19 üzenetére

  tök felesleges a hiszti, amíg nem olvastátok át részletesen a férjed munkaszerződését és a céges telefonhasználati szabályzatot. Ez a hsz pont úgy hangzott, hogy tiltsák be az összes kést, mert gyilkolni is lehet vele. Először lássuk, hogy csak gyilkolni lehet-e vele, utána hisztizzünk. Nem hinném, hogy az ügyfélszolgálatos arról nyilatkozott volna, hogy a munkáltatónak joga van-e megtudni, merre jár a telefonja, az üszis arról beszélt, hogy műszakilag lehetősége van rá.

  Más cégeknél meg milliós büntetésektől védi meg a céget és az alkalmazottat is, hogy van flottakövetés.

  Szerintem két telefon nem tétel.

  Szerk: megoldás: venni ugyanattól a szolgáltatótól egy telefont+előfizetést, a cégeset átirányítani rá és benthagyni melóban.

  [ Szerkesztve ]

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz copin #15 üzenetére

  viszont minél többet tud rólad egy csaló, annál könnyebben esel áldozatul... pl. ha kiszúrták az autódat, hogy el akarják lopni, és rendszeres, pontos adatokat tudnak meg a tartózkodási helyéről, akkor tuttira mehetnek a trélerrel...

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz Belba #24 üzenetére

  0. A felháborodásodat hossza és megalapozatlansága alapján hisztinek lehet nevezni.
  1. Ha a férjed munkaszerződésében nincs szó a céges mobilról, akkor arról sincs szó, hogy köteles hétvégén is, folyamatosan hívásokat fogadni. Nem ártana ezt legalább utólag tisztázni, ha elsőre nem sikerült. Egyébként ilyen dolgok "elfelejtése" a szememben rutintalanság.

  2. Nálunk pl. van céges telefonos szabályzat. Sőt, eddig minden cégemnél volt, ahonnan mobilt kaptam, ez több, mint 4 céget jelent.

  3. A T-mobile nem jogalkotó, ezt a lehetőséget a hatalmi ágak közül az Országgyűlés kapta meg. Ergo de jure lehetetlen, hogy az üszivel te arról beszélj, mihez van joga a munkáltatónak, de facto arra van lehetőséged, hogy milyen műszaki megoldások, termékek közül választhatsz a t-mobilnál.

  4. Mint mondtam, a késsel gyilkolni is lehet, a flottakövetéssel vissza lehet élni. Ebben nem tér el a véleményünk.

  5. nem hiszem, hogy arról akarok vitatkozni veled, kinek van több mobilja.

  6. Ha nem akarod elárulni, hogy hol vagytok, akkor igen. Eddig nem volt róla szó, hogy vissza is kell hívni... A visszahívással (sőt, már a hívásfogadással is) az a baj, hogy az az én szememben munka, azt pedig senkitől nem lehet megkövetelni, hogy 7x24-ben dolgozzon. Ez egy olyan kritikus pontja az én szememben egy munkaszerződésnek, amit mindig tisztázni kell.

  Tudsz róla, hogy a cellainformációk alapján régen nyomon lehet követni mindenkit, gps nélkül is?

  Az a véleményem, hogy ahelyett, hogy a férjed rendezné a kérdéses ügyeket a munkaadójával, itt tolod a biteket. A férjed munkaszerződésével kapcsolatban itt nem várhatsz érdemi segítséget, sem érdemi előrehaladást, újdonságot meg szerintem senkinek nem jelent, hogy követketők a telefonok, ergo ez a két hsz az, ami.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés