Hirdetés
- A Microsoft és az OpenAI felhős üzletének megszüntetését kérte a Google
- III. Károly az Apple-höz, a ChatGPT az iPhone-okra érkezik
- A Google is erőművek mellé akarja az AI-t kiszolgáló adatközpontjait
- Nyomoznak a Google és a Meta titkos reklámszövetségéről
- Itt az OpenAI újítása, mindent eláraszthatnak az AI által gyártott videók
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Sose bizonyosodik be az, amiről a média ír. Nem is azért írnak róla, hogy igaz lenne, hanem azért, mert jól hangzik.
-
Cathfaern
nagyúr
Mobilinternet világában hogy kell értelmezni a "X időt tölt neten" kifejezést? Ha 3 órán keresztül 10 percenként átlag fél percre ránéztem a telefonra, akkor 3 órát neteztem? Vagy 15 percet?
SteelSeries Arctis Nova 7P eladó (40.000) - https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
törölt tag
Szerintem a biztonságos net használatot a gyerek morális értékei, belső világának minősége és a család támogatása fogja meghatározni. A korai! tablet használat és tv nézés szerintem pont a belső világ színesedését és differenciálódását hátráltatja. Azért bevinni az oviba, mert otthon is van, az szerintem pont a rossz megoldás. Nálunk ovisok a gyerkőcök, de az okos tefon és számítógép nem az ő dolguk, lehetőleg mi sem azt nyomjuk amikor velük vagyunk. Cserébe már felismerik szinte az összes növényt az erdőben, tudják mi ehető és mi nem :-)
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
A fejlődést nem lehet megállítani, a digitális eszközök egyre nagyobb teret nyernek, ez abban is megmutatkozik, hogy egyre fiatalabb korban kezdik használni az ilyen eszközöket. Ma már az okostelefon, tablet szinte alapkellék, ezelőtt 20-30 évvel még nem is ismertük ezeket. És valóban, az, hogy ez a természetes tapasztalást is kezdi helyettesíteni, az aggasztó.
Up the Irons!
-
addikt
Szerintem az online kapcsolat nem tesz jót a való világban történő leülünk, iszunk egy kávét, elemegyunk sétálni tevékenységeknek, mivel online nem kell elmenni a helyszínre, sokkal kényelmesebb az egész, főleg a mai világba amikor a legtöbb embernek elege van és fáradt. Pedig ennél nincs jobb, sokkal "intimebb" mint mosolygós jeleket küldeni.
[ Szerkesztve ]
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
törölt tag
A jót és rosszat csak a hely, az idő és a mennyiség választja el. Ha a három közül valamelyik nem stimmel akkor rossz. A digiális fejlődés szeritnem jó dolog, de az én életemet sokkal jobban segítené, ha differenciáltabb belső és érzésvilágom lenne, ha jobban tudnék kapcsolódni más emberkhez, mintha jobb kognitív képességeim lennének. Ha tippelnem kellene, akkor a mai ovisok mire felnőnek a szuper kognitív képességek helyett szuper szociális képességekre lesz igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Challenger Radeon Rx5600 CLD 6G
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Eladó Asztali PC (i3-8100 /RX470 8GB /16GB DDR4 RAM /1TB SSD! / Üveg oldallap)
- Eladó egy bontatlan Xiaomi Watch S3 okosóra
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8265U 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 90 Lite ÚJ BONTATLAN 8GB/256GB Black 1év gyártói jótállással és számlával eladó..
- DEMRAD SOLARIS HK A 230 cirkó kombi gázkazán
- Új Xiaomi Wanbo T2 Ultra FHD projektor (1080p, 500 ANSI, Android TV 11, Widevine L1)
- Dell OptiPlex 3050 Micro eladó (I3-7100T, 8 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD)
- Steamdeck 1TB 64gb-ról bővítve. 256GB sd kártyával.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest