Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • arty

  addikt

  az eredeti szvics joykonjai közismerten silányak, "tönkremenősek" - namost az egybeépített verzióban a cserélgetés, esetleg javítás elég nehézkes lesz...

  ha jól tudom rezgés sem lesz, amire pár játék épíz azért

  botrányosan nagy a káva, óriási hiba volt szvsz a képernyőt a kis hatosról még apróbbra venni :(
  persze így lehetett spórolni ezen IS... meg az akkumulátoron is.... mert az is kisebb - így a jobb SOC sem ér kb semmit, mert amit azzal nyert az N, azt "le is nyelik", nem a vásárló kapja (az előnyeit)

  brutál visszavágott, ócsójános gépnek tűnik, de gondolom kell valami a 3ds helyére, amin megszedheik magukat az elkövetkezendő években. és gondolom jövőre meg jön a szvics pró és a szvics lájt pró, esetleg a NEW szvics lájt pró XL... gyász :( persze az N mindig is ilyen volt... (és mostmár a másik két nagy konzolgyáros is ráncfelvarr párévente)

  [ Szerkesztve ]

  stadion, kisvasút, freemail, digi

 • arty

  addikt

  válasz Norb79 #8 üzenetére

  jogos, nem nyelték le az EGÉSZET ;)
  de milyen bika lehetett volna az eredeti akkuval és képernyővel?
  (pláne, ha - ahogy írod - a joycon probléma már nem probléma!)

  és ne mondd, hogy "de olcsósítani kellett", mert 2+ éve nem csökkent a switch ára, miközben az előállítása biztosan ... szóval bőven kellett, h legyenek tartalékok az árban/tudásban :)

  kisebb hűtés is kellett, a selejtes soc is használható, mert portable mód sebességét kell csak tudnia... az ms/sony slimjei esetén nem volt ennyire savanyú a szőlő (nekem), ott abszolút előrelépést jelentettek a gépek, mellé OLCSÓBBAN.

  itt az olcsóságot keményen "megfizettetik".... pl a rezgés hiányára tényleg csak az n fillérbaszása magyarázat :(

  és szerintem igenis lesz pró szvics - ds és 3ds pró is volt ;)

  (#18) Bibby: igen, engem a nintendo bántott, ezért vagyok frusztrált :D
  édesistenem...

  (egyébként természetesen gyűlölöm a nintendot, ahogyan mindenknek kellene a hozzáállásuk miatt (nem a remek játékaik miatt, nyilván!) ... lásd pl: youtuben n játékok játszásának monetizálása, az emuzás elleni ordenáré fellépés, miközben ők SE árulják a régi "szarokat", obszcén túlárazás (kvázi-HIBÁS joyconok ára!), ár mellett sokszor hitvány minőség, gimmickek ajnározása (wiimote kivételével! :D )... )

  [ Szerkesztve ]

  stadion, kisvasút, freemail, digi

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés