Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • opr

  addikt

  válasz Dvix #11 üzenetére

  Nagyvarosokban van valos igeny olyan kezikonzolokra, amiken minimum 3-4 orat tudsz egybefuggoen jatszani es vannak minosegi offline jatekok. Pl Londonban majd minden nap latok valakit a metroban nintendo switch-el jatszani, es nem eppen a jampi hulyegyerekeket, hanem altalaban ilyen 25-50 kozotti, sokszor oltonyos, dolgozo embereket.
  A magyarazat rohadt egyszeru: itt nincs a metroban nemhogy internet, de meg GSM jel se, csak a megallokban wifi, de az is olyan, hogy inkabb ne lenne. Olvasni nem mindenki szeret, es/vagy maskor nincs ideje kikapcsolni, illetve az egy oranyi metrozas munkahelyre (csak oda) teljesen atlagosnak szamit, de a ket oranyi se ritka.
  Namost, az ilyen ember, plane ha mondjuk meg gyerek is van otthon, az ki fogja hasznalni ezt a napi 2-4 orajat jatekra, ha tudja. A switch-el tudja. Azt meg, hogy £50 egy jatek, pont leszarja, mert havi 1-2 ilyen jatekot megvenni az nem tetel, ho vegen eszre se veszi az egyenlegen a kulonbseget kb.

  Mondom ezt ugy, hogy En se igazan szeretem, probaltam, de nekem nagyon nem jott be, plane annyiert, amennyiert aruljak.

  Jah, illetve +1 felhasznalasi mod, amit kollegak csinalnak, hogy behozzak a switch-et melohelyre, es ebedidoben gyakjak egymast multiban.

  "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Hozzászólok Aktív témák