Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
nemi update graf_chokolo-val kapcsolatban. aki nem tudna, o az, aki visszahozta az OtherOS opciot a 3.55-os CFW-be.
"SONY was at my home today again, with a new TRO against me. They took my whole equipment again and told me to stop my OtherOS project or else …. , guys. They definitely do not want OtherOS back on PS3. They want me to take down all my OtherOS and PS3 utils. Make sure to clone all my GIT repositories. I don’t think you want me to stop, guys, do you ? Tell me what you think."
-
-
anulu
félisten
Anonymous reakciója:
Famed Playstation 3 hacker Geohot may have settled his outstanding legal issues with Sony, but cyber activists associated with Anonymous remain unimpressed with the deal.
Nevertheless, the group recently decided to halt all DDoS attacks against the Japanese-based corporation, as the impact of such an operation has apparently "surpassed" its peak.
Anonymous unimpressed by Geohot settlement"In the eyes of the law, this case is over. We disagree. We believe Sony's actions in this case are unjust. We do not agree with Sony forcing social media sites like Youtube to hand over the IP addresses of people who viewed GeoHots videos. We view this as a severe violation of privacy rights," Anonymous explained in a communiqué.
"We disagree with Sony forcefully gathering personal information from other companies like PayPal. We find it unacceptable that Sony is even permitted to request this information in the first place. These acts are completely disrespectful and unforgivable."
According to Anonymous, Sony's actions have "far-reaching" implications for every individual who has purchased a piece of equipment - regardless of the manufacturer.
"The current solution will only embolden other greedy corporations to employ similar unfair tactics, so it is necessary to continue our protest to make our voices heard.
"Where the judicial system has failed, Anonymous will persevere, by standing up for the rights of everyone, not just those who dared to challenge these corporations. Geohots' belief was in the freedom of information dissemination. We will stand with him."
As such, Anonymous has designated April 16th as a day to protest against Sony "in the streets."
"We encourage anyone who is able to come to a nearby Sony Store to support the cause, even if you are not usually involved with Anonymous. This is not just about Anonymous - this is about your rights.
"If you wish to attend, be sure to check on your local laws and regulations regarding hiding your face during protests and, if allowed, cover your face, whether it is the usual Guy Fawkes masks or some other form of facial covering. Let us show Sony that all information is free and that we own the things we buy, now and forever. "
-
anulu
félisten
pontosan. pár napja postoltam PS3 topicban, hogy az olasz légierő inkább 1600 PS3-at kötött Linux-szal clusterbe, minthogy 5x annyiért vett volna fele akkora sebességű IBM Blade-et.
valamint pár hete került nyilvánosságra egy doksi, amiben az IBM követelte a Sonytól, h valamilyen ürüggyel vegye ki a PS3-ból az "Other OS" opciót. és pontosan emiatt a "valamilyen ürüggyel" miatt lettek beperelve.
amúgy nem is kell tört, pusztán elég a 3.21-es FW-nél régebbit használni
-
-
-
-
xKacsax
aktív tag
Szerintem a sunyi már régen úgy van ezzel hogy a negatív reklám is reklám..De én is kicsit felháborítónak tartom azt amit művelnek. Az tuti hogy ezzel az akcióval egy csomó embert sikerült ráébreszteni arra hogy mekkora sz**rágók. A feltörés menete meg ugyan úgy már fent van 3 helyen. Gratulálunk sony!
-
tDr1v3r
veterán
+1
Nálam kvára betették ezzel a kaput... arra se képesek hogy pár kodeket hozzáadjanak a PS3 rendszeréhez (hadd' olvasson pár formátumot, ugye multimédiás "nagyágyúnak" lett bejelentve a gép), viszont arra már volt idejük hogy az Other OS fukciót kivették a rendszerből... szar banda, inkább korlátozták volna le hogy ne nyúlhasson a többi maghoz/gpu-hoz a másik rendszer, és akkor warez meg cheater-hadsereg se lett volna. Ja igen, az már nem lenne szivatás...
Vicc... és GeoHot pont azért törte fel, mert nem futott rajta az Other OS, közelnem a warez-t akarta. Ugye? -
anulu
félisten
pont Geohot csinálta a legkevesebbet ahhoz, ami a backup managerekhez kell. a failoverflow csapat által összehozott kulcsokkal decryptelte a ps3updat.pup-ot, .xml áthegetsz (nem mondom meg, melyiket, nehogy megtaláljanak, h elősegítem a kalózkodást, lol
), repack, install.
nem volt L2 patch, nem voltak syscall-oka Sonynak lenne jó, ha rájönne, hogy folyamatosan csak olajat önt a tűzre. Graf lakásának a feldúlásával, stb.
-
Geohotnak igaza van: nem szabad Sony termékeket venni. Drágák, semmi extra, de legalább nem lehetek biztos benne, hogy nem szivatnak meg a termékükkel.
-
HXY
addikt
És ez mennyivel különbözik az iOS eszközök JB-elésénél?
Mert azt legalizálták... -
kenwood3
addikt
Most javítsatok ki ha tévedek, de ezzel az akcióval szerintem nem érték el azt , hogy ne legyen több feltört ps3 !? Mert a feltörés módja már fent volt a neten és ugyanúgy feltörhetik továbbra is . Vagy mégse
-
EyEsOnU
tag
én is csak azért vettem ps3-at mert fel lett törve bevallom. de vettem hozzá 3 új eredeti játékot is, amikkel psn-en is játszanék ha lehetne végre, sőt a psn accountom is feltöltöttem majdnem egy deákkal. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Sony nyugodtan küldheti a jutalékot Hotz kollégának
-
jerry311
nagyúr
Ha van törés, akkor vannak kalóz játékok. Ha vannak kalóz játékok, akkor a játékok készítői bevételtől esnek el, mert sokan inkább kalóz játékokat vesznek. Ez nyilván nem érdeke sem a Sonynak sem másnak, aki erre a platformra fejleszt.
Szvsz a kalóz játékok miatti licence díj kiesés nagyobb összeg, mint a megvásárolt hardverből befolyó pénz. -
HXY
addikt
Szerintem nem folytat jó politikát a Sony.
Miért harcol ennyire a törés ellen?
Mert ha lenne rá törés, akkor szerintem sokkal többen vennének PS3-at.
Aztán mindenki eldönthetné, hogy mit tesz rá... -
Ha én a Sony lennék, tuti felvenném a srácot a biztonsági részlegbe busás fizetésért...
-
moli.hu
őstag
csak arra kellett kötelezettséget vállalnia, hogy soha többé nem hackel meg Sony-termékeket
tehat a xperia play mehet?
(a hatarozatban nem csak a sony, de a sony ericsson is benne foglaltatik)
-
hemaka
nagyúr
Pár dollárt kidobott most a Sony feleslegesen. Bár a gyerek perköltségét se fizettem volna.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk az, hogy nem terjesztheti tovább a kódot nem hiszem, hogy olyan nagy érvágás, miután az elérhető volt egy ideg, nem?
-
Morden24
nagyúr
A gyilkosságot persze egy jakuza végzi el egy hüvelykujjból előhúzható nanoszállal, hm? Kicsit belebonyolódtál mostanság a dolgok továbbképzelésébe, nem?
Nem minden oldalról, de azért örülök, hogy észhez tért a Sony, és nem kergeti végig a világon ezt a Hotz kölyköt. Kicsit jobban megismerve a viselt dolgait pont nem ő az a kategória, akit keresztre kellene feszíteni.
Viszont kétlem, hogy ezzel vége lenne a dolognak, sőt: nem lepődnék meg, ha a közeljövőben fordulna a kocka, és akár egy csoportos per élére állna, vagy legalábbis valahogyan megpróbálják kamatoztatni a meghurcolását.Maga Hotz úgy nyilatkozott a döntés kapcsán, hogy soha nem volt célja a kalózkodás segítése
Ezt kvázi el is hiszem, amennyire olvastam, nem is könnyítette meg ilyen téren az ingyenélők dolgát, sőt.
-
floatr
veterán
Az igazi "poén" az lett volna, ha a dél-amerikai nyaralása során egy drogbandás leszámolás közepette "véletlenül" lelövik. De legalább észre tértek a sonyék, hogy gyakorlatilag egy gyerekkel szemben ilyen keresztesháborúba fogtak.
Új hozzászólás Aktív témák
it A megegyezés szerint Hotznak megtiltják a Sony-termékek buherálását, illetve a töréshez szükséges kód terjesztését.
- Opel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest