- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Linux haladóknak
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Milyen NAS-t vegyek?
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Alapvetően legküldenék nekik egy irdatlan nagy mázsa szart, amiért nem figyeltek oda, de tényleg azt gondolom, hogy ez a max amit adhatnak. Végülis ingyenes a szolgáltatás, megtehették volna, hogy azt a maradék saccköb 5%-nyi psn+ előfizetőt kárpotolják.
Szóval rendben, nem nagy cucc, de egyfelöl ismétlem eddig ingyenes volt a szolgáltatás, és még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább áljon 2 hétig a stuff, de ingyenes legyen, mint fizetgessek érte. -
Nagyon sokba fog ez kerülni a Sony-nak.De nem tudom sajnálni öket
-
mrhitoshi
veterán
Szerintem ebből maximum a Cracker-ek fognak kikerülni győztesen.
-
Throme
veterán
Csak arra céloztam, hogy ha a sony nem adna semmilyen kárpótlást, akkor mi lenne?! Szerintem semmi, mert a PS tulaj nem fogja lecserélni a konzolját más gyártóéra (a box csak példa volt, írhattam volna wii-t vagy kvarcjátékot, vagy akármit) a történtek ellenére se! Tehát nem pártol el a sonytól.
Csak azért írtam, mert kifogásoltad a sony gesztusát, de tuti nem váltasz más konzolra/PC-re/akármire, csak hogy bosszút állj rajtuk
Szerintem örülj, hogy egyáltalán felmerült bennük ilyen és kapsz egy játékot, meg szolgáltatást (nem tudom mi lehet ez) ingyen. Legfeljebb nem játszol vele. -
Tibor92
tag
Még az FBI is beszáll az akcióba??
Ez durva !!!! -
Thome
veterán
Szerintem először tanulj meg olvasni, értelmezni, ezután olvasd el amit írtam, ha azután sem sikerül a "Gondolom" szót hozzáilleszteni a szövegemhez, azután utána irkálhatsz nyugodtan marhaságot.
(#3) Hiftu: Hát nem valószínű. De hogy "salival"-nak is választ adjak, biztos nem egy Killzone 3/GT5 szintű játékot fognak ingyen odaadni a PS3 játékosoknak, hanem valami 10-15$-os vackot. Holott jóval nagyobb a kár, ahogy te is írod, Hiftu.
(#4) Throme: Kérdéssel válaszolok. Hogy jön ide az Xbox? De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha nem adna, azzal sem lenne rosszabb helyzetben a felhasználó, nem ez fogja kisegíteni a válságból. Értem én, hogy gesztus, meg mittudomén, de ez édeskevés egy ekkora méretű ügynél.
-
Throme
veterán
És ha nem adna? Szerinted minden PS tulaj rohanna xboxot venni?
Nekem az nem vilásgos, hogy a sony a következő probléma megoldást tervezi:
"új biztonsági vezetői pozíció felállítása mellett többek között egy automatikus szoftverellenőrző rendszer bevezetését tervezik."
miközben - a cikk szerint - az apache régebbi verzióját használják, aminek ismert hibáját használhatták ki a rossz fiúk. Nem ezt kéne inkább frissíteni? -
Thome
veterán
Gondolom egy hulladék játékot adnak majd a kedves felhasználónak, azt le van szarva. Ez igen, Sony!
Új hozzászólás Aktív témák
it A kellemetlenségekért kárpótlásként ingyenes szoftvereket és egyhavi előfizetést ajánlanak. Ugyanakkor a kár mértéke még nem ismert.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest