- DIGI internet
- MinDig TV
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- Reklámblokkolók topikja
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- A befektetők nem értenék a szuperintelligenciához vezető döntéseket
- Kiderült, hogy miért tarol megint az Apple és az iPhone
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
...kíváncsi lennék mennyire befolyásoló tényező a számukra, ha megint eltűnik egy "versenytárs"? Gondolom az intel szempontjából az a jó, ha van konkurencia a cpu tervezésben és gyártásban (lehetőleg ne x86 vonalon) hiszen így könnyebben kimagyarázhatók bizonyos piaci lépések. Valamint nem fenyeget a monopóliummal járó "kötelező" kormányzati szívatás.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
végre valaki nem csak törni madzsar nyelv, hanem beszélni rendesen...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
a felszólalásod nyomán már én is javítottam többször ezt
de most végiggondoltam a dolgot, azt hiszem, hasztalan a sikításod
annyira adódik és olyannyira elterjedt, hogy néhány év múlva teljesen elfogadott lesz, megszűnnek szép lassan a nyelvhelyességi aggályok is, lesz majd olcsó ár, alacsony ár, olcsó áru stb.
s újra csak bebizonyosodik, hogy a nyelvhasználat - és így a nyelv - sz*rik a logikára[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Hát igen. Szépen lassan silányodik a nyelvünk. Sokan sikítanának a mostani média teljesítményén. A szépirodalom (és a nyelvhelyesség) a bulvár áldozatává válik.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Intel vezérigazgatója jobban örülne, ha független maradna a Sun. Szerinte nem a Cisco szerverpiaci antréja, hanem a nyomott ár miatt lép az IBM.
- HP ProBook 650 G4 Notebook/Laptop, 15,6" FHD, I7- 8650U CPU, 8GB DDR4, 128-480GB SSD, WIN 10, Garanc
- Dell Precision 7510 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 8GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN 1
- Dell Precision 7520 Notebook/Laptop, 15.6" FULL HD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, SSD+HDD, 4GB VGA, WIN
- Teljesen új Samsung S21 5G 8/128GB Dual Sim eladó
- Apple Watch Series 8 45mm Midnight GPS Cellular(e-sim) 2023.10.06.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest