Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Puma K

  veterán

  válasz dudika10 #28 üzenetére

  Ha csavargattam akkor néha-néha szólt, és szigszalaggal meg is próbáltam erősíteni azt a pozíciót, de a szigszalag nem valami erős (tape kellett volna...) utána meg a kritikus részt kivágtam, és próbáltam "összerakni", de reménytelen volt a helyzetem mert akkor meg már egyáltalán nem szólt. Volt valami anyagszerű a rézhuzal/kábelhez sodorva és azt kiegettem, majd utána ismét összesodortam a kábeleket -természetesen a megfelelőket- de akkor mint írtam már végképp nem szólt.

  Van nem kevés elektronikus zenével foglalkozó valamint elismert DJ ismerősöm, de azért mi az, hogy egyszerű ember otthon nem tudja megcsinálni a cuccát? Anno a Keravilban vettem Panasonic fejhallgatót 2.000 Ft-ért aminél szintén előjött ez a gond, de azt mindenféle "trükközés" nélkül meg tudtam csinálni... problémás rész kivág, újra összetold, majd leragaszt és láss csodát működött még jó pár évig és nem is nézett ki gusztustalanul, hanem pont pofásra megcsináltam a ragasztást, csupán közelről lehetett észrevenni, hogy ez "nem gyári".

  A Panasonic fejhallgatómat mint írtam 2.000 Ft-ért vettem (mikor még létezett a MOM Park plázában Keravil...) a Sennhesier-t meg majd 9000 Ft-ért vettem másfél éve. Az olcsóbbat meg tudtam javítani, de a drágábbat meg nem.

  Amúgy meg az Apple cuccokhoz is a Sennheiser csinálja a fülhallgatókat, és azok meg aztán végképp kritikán aluliak... 2010-es vezérlős-mikrofonos fülhallgatóm jobboldali hangszórója már rezeg, recseg... Még jó, hogy nem írja rá a Sennheiser a nevét... olyan sz@r is!

  [ Szerkesztve ]

  "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘// "2020 német pánvegán queer crossfitter a meggyőződésből maszk nélküli ember."

Hozzászólok Aktív témák