Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • zsirfecske

  addikt

  válasz Kansas #3 üzenetére

  bemutattak eddig tucatnyi 6600xt aib kártyát, mégis egyedül az asrock csinált 1 ventis itx verziót. amúgy ők és a többi gyártó is hozott ki 2 ventis és 3 ventis hosszú verziót. ehhez képest a sapphire is megerőltethette volna magát annyira, hogy nem két kvázi ugyanolyan pulse és nitro+ karit mutat be 2 ventivel és ugyanolyan vastagsággal. én csak erre gondoltam, a kompakt házak miatti variálhatóság azért manapság már nem olyan szélsőséges igény.

  pl itt az én 6700xt-m thermaltake core v1-ben:

  ez egy jól szellőző, közepesen kompakt itx ház, mégis 6700xt-ből is csak a ref az ami 2 slotos, az összes többi kártya amit eddig láttam elbukik a vastagságon (255 mm hossz felett útban van a ház kerete, amin amúgy 3 centire túl tud lógni a vga). ilyen téren túlságosan nem vagyunk elkényeztetve amd fronton, miközben az nvidia 350 wattos 3080ti fe karija is 2 slotos!

  mondjuk értem, hogy most csórók a gyártók és amúgy is mindent újra kell hasznosítani, nem fognak külön fejleszteni, de azért nem lett volna tilos picit próbálkozni. vsz az 5500xt pulse 135w 2 slot coolere kevés lett volna, az 5600xt 160w coolere meg 2.3 slotos, szóval lehet hogy ennyit ez most nem ért nekik, és később jönnek a kisebb (meg nagyobb...) karik. vagy lehet hogy a picinyítést meghagyják a sima 6600-nak vagy a 6500-as szériának :F

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés