Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nem semmi, jól nyomják.
-
VIC20
őstag
Szívemből szóltál!
-
hemaka
nagyúr
En bar nem hasznalom a Prezit, sok sikert kivanok nekik a jovoben is.
-
S-eye
senior tag
A mai világban nem lehet csak egy platformra kiadni. Engem nagyon zavar, ha csak iOS-re van egy app. Legalább a három legelterjedtebb rendszerre meg kell csinálniuk. Ezzel is tudnának terjeszkedni. Oké, befektetés, de megtérül.
Tudom, hogy a prémium accountért kell fizetni.
Az innen indult, meg az Android nem függ össze, csak ilyen sorrendben zavartak ezek a problémák
-
dabadab
titán
"Ahogy látom az app pedig ingyenes."
Neked. A Prezinek azert penzbe kerult a kifejlesztese
Amugy nem magaert az appert kell fizetni, hanem a premium accountert.
Az meg nem ertem, hogy az "innen indult" meg az Android hogy jon ossze (mar csak azert sem, mert amugy ceges gepkent iBookokat lattam naluk
).
-
S-eye
senior tag
OFF:
Azért elég elszomorító, hogy egyáltalán nem lehet magyar nyelvet beállítani az oldalukon, és még sehol sincs az androidos app, mikor már rég elérhető iCuccokra.ON:
Ha ezeket javítják remélem szépen terjednek majd. Én is szerettem használni prezentációhoz a programot. -
MarQs
senior tag
Üde színfolt!
Jó látni a fejlődést!
Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
it Újabb mérföldkőhöz érkezett a jelen pillanatban a globális terjeszkedés útját járó magyar vállalkozás: elérték a 30 milliós felhasználói számot.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest