Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
Hozzászólok Aktív témák
-
Azért egy ilyet rakNÁK..
a gépbe.
i53570-2x4GB-GTX1050TIWF2OC4|MSSURBOOK|IPP12.9|MIMIX2
-
METE0
junior tag
Egyszerűen csak tedd bele és akkor nem kell ragozni
Lehet tippelni melyik lesz drágább ez a limitált vagy a ASUS vizes kártyája.Filmajánló: Love and Mostrers utóbbi idők legjobb posztapokaliptikus filmje.
-
-Faceless-
őstag
Így kell eladni mind az 1000 kártyát amit kaptál. Limited pecsétet rányomod bamm +100$, és vevők se annyira mérgesek.
-
Acélfarkas
aktív tag
Amennyire kaphatóak mostanában az új kártyák, meg amennyiért, mindegyik Limited Edition.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
TTomax
nagyúr
Csak a GS-t kéne már nézni pont az FS tesztnél,mert pont az összehasonlítható ha más a konfig többi része,meg nem utolsó sorban ha a vga ki van hajtva akkor nagyrészt inkább a GPU szól a combined nem tol akkorát a végeredménybe ellentétben az összpontszámmal...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Hidalgo85
csendes tag
Jó kártya lett, grat a PowerColor-nak!
Array Technologies Incorporated
-
-
szasanyi
félisten
Szép darab, minden bizonnyal teljesítménye is kiemelkedő lesz. De 1000db-os limitált kiadás.... hova fog jutni belőle, és mennyiért?
Újszerű LG 27UK650-W monitor 1év garanciával eladó: https://tinyurl.com/y2ngusu3
-
A.Winston
tag
Most ebbol nekem elso blikkre az jon le h annyira megse x*r az a gyari hutes, ha nem ert ez se el magasabb orajeleket. GN-es teardown alatt eleg flegman ecseteltek, de mar a 3 delta venti kapcsan feltunt, h lehet csak szinjatek. Ref-es vapor chamber design elmeletileg hatekonyabb mint a heatpipeok. Jo backplate alatt nincs pad sehol, de azt konnyu potolni.
[ Szerkesztve ]
HA-s hirdetéseim BP-en belül 2k-ért házhoz viszem.
-
yericho800
tag
mi lessz értelmes áron, amire érdemes lessz váltani a 1080
és ne egy vagyont adjak ki! -
Balika911
nagyúr
válasz
yericho800 #13 üzenetére
Az én fogalmaim szerint RTX 3070-re akár holnap is, de ha esetleg leírnád, hogy te mit értesz értelmes ár alatt.
-
A.Winston
tag
válasz
yericho800 #15 üzenetére
1080 azért nem mai csirke. Hiába csökken lassabban az ára az életciklus végén, az esély is nő hatványozottan, hogy gari után beszarik és rádr*had és egyre kevésbé lesz eladható is ugyanez miatt. Hiba csak teljesítmény oldalról nézni az árazást.
[ Szerkesztve ]
-
A.Winston
tag
válasz
yericho800 #17 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, nem tudom mennyi most a 1080 reális ára - bár én 2 éve adtam el 100k körül evga-sat - hanem, hogy új és használt vga-k árának összehasonlítása pusztán teljesítmény alapon nem reális.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A hétvége folyamán rendesen megszaporodtak a sorszámozott Radeon RX 6800 XT Red Devillel kapcsolatos infómorzsák, a tuning kérdéskörét sem mellőzve.
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Blu-ray lejátszók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Intland Software
Város: Budapest