Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicoo
senior tag
Ez az e-közösségi ház,e-posta stb nagy marhaság. Azzal akarják növelni az inetrnethasználók számát hogy a falvak közepén csinálnak egy kunyhót nettel,ahová a szerencsétlenek járhatnak netezni? Ugyanmár,ez 10 éve is égő lett volna,hát még 2008 -ban.
-
Vicoo
senior tag
Nem könnyúű a megoldás. Az manapság nem nagyon igaz hogy drága net.A fizetések kevesek,sokan nem tehtik meg még azt sem hogy 2000 Ft-ot kiadjanak rá havonta. Sőt,akkor még nem beszéltünk arról hogy mit kap 2000 ért: 2 év szerződés,és nincs garnatálva legtöbbször az ár,továbbá szakadozó netet,ráadásul alacsony sebességgel+forgalomkorlát.
A megoldás az lenne ha normális szolgáltatást nyújanának( erre lenne lehetőség,csak a NHH nem szankcionál soha),illetve növekednének a bérek. Sokaknak ugyanis nemhogy net de Pcje sincs otthon. -
ngabor2
nagyúr
a falu közepére nem teleház kell, hanem egy mikrós torony, ami szééép széles netet szórna megfizethető áron.ha nem túl nagy a falu (r<=5km), akkor eljutna gyakorlatilag mindenkihez. nálunk is ilyen volt. a sulin egy körsugárzó, az előfizetőknél egy homemade biquad, egy ap, onnan cat5 a gépbe... volt net. natolt háló, de böngészni tökéletes. torrentezni meg ne azon akarjon a vérpistike.
nekem legutóbb asszem 128/64-es előfizum volt, amit lemondtam (mert elköltöztem), 3GB korláttal, havi 2.5k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Meg kellene a falu lakóinak PC. De ez a megoldás sem megoldás a problémára. Ez gányolás.
MIndenkinek elérhetővé kell tenni a rendes otthoni netet,minimum 1M sebességgel,korlátlanul,normális áron.A normális ár nem 6000Ft/hó. Ugyanis az én előfizetésem 6000Ft/hó 1M korlátlan netért,128k feltöltés mellett..csodás,mikor Youtubera töltök fel. Köszönöm NHH az áldozatos munkát.Ámen. -
rdi
veterán
Egyetértek, szerintem is túl drága a net. Százalékosan is, meg abszolút mértékben is.
Sajnos még mindig csak részben van verseny, bár azért kb. 100 -al csökkent az ár, miközben 200 -al nőtt a sávszélesség.Csakhogy a probléma nem csak ezzel van, hanem az igény hiányával is ami szociológiai kérdés, és amire a politika nem tud jó választ adni.
Minél több netes társadalmi megoldás lenne, annál inkább rá lennének kényszerítve az ikt -ra az emberek. A legvégén esetleg lehetne támogatásokat nyújtani.
Fej! Tor! Potroh!
Új hozzászólás Aktív témák
it Ez az év a fordulat éve lesz – mondták el az „e-Befogadás 2008, Magyarország” rendezvényen – de elég-e kimondani? Harry Potter varázsló volt, neki tényleg megy ez…
- Revolut
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az új 5-ös BMW tisztán elektromos hajtással is elérhető
- Motoros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Léghűtés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- Eladó AORUS GeForce RTX 3080 XTREME és MASTER!
- -50% Lenovo ThinkPad T14s Gen 3:i5 1240P,16GB,512GB,400nit,100% sRGB,1.21kg,Prémium gari 2025.12.26.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A475 - AMD A12 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i5-6.Gen I 8GB I 500GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i5-8250U I 8GB I 128-256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest