Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Windows 11
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- A gamerek már veszítettek a Microsoft elleni Activision-harcban
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
senior tag
... kb. akkor fogom lemondani a Netflixet!
42
-
Dißnäëß
veterán
A leg-leg csomag(ok)ban maradna a reklámmentesség, csak lenne olyan is, amiben nem. Ócó...
A többiek csinálják és (sajnos?) el tudják azokat reklámmal is adni. Hát akkor ?
Amúgy a Netflix messze a legjobb mind felsorolt közül.
Ja nem. A virágbolt az.
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
Hát igen, a fő kérdés az, hogy a reklámos csomag megjelenése hogyan befolyásolja az egyéb csomagok árait. Ha sehogy, akkor engem marhára nem zavar - aki havi 5-6 EUR megspórolásáért cserébe reklámokat akar nézni, egészségére.
Jótanács: Epic Games Store-on ne vásárolj UbiSoft játékot...
-
btprg
aktív tag
Nem szívesen lennék ilyen cégek vezetője... Már akkor is szar vagyj, ha a növekedés növekedése nem elég nagy.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
tomazin
veterán
Mondok egy teoretikus peldat peldat, ami sosem tortent meg.
Tavkozlesi ceg, bevezetik,hogyha eszamlat kersz, akkor nem 5000 egy csomag, hanem csak 4000. A kovetkezo kampanyban mar 5000 a csomag, ha kersz eszamlat. Ha nem akkor sajnos nem tudod ervenyesiteni a kedvezmenyt igy neked 6000.
Senkinek ne legyenek ketsegei mirol szol ez. -
Áááááá, ilyen nincsen sehoooooooool
Avagy "az már nem kérdés, hogy mi vagy, csak az áron vitatkozunk".+ #5 Dißnäëß : miután egy olcsóbb reklámos csomag elkannibalizálja a jelenlegi csomagok legárérzékenyebb vásárlóit, pénzügyileg logikus árat
emelnikorrigálni a normál csomagokon. A mennyit majd meglátjuk, de többtíz százalékot nehezen tartok elképzelhetőnek.Jótanács: Epic Games Store-on ne vásárolj UbiSoft játékot...
-
JoolsNOS
veterán
A film előtt egyet elviselek, de közben beadja akkor kuka.
I5 9400F+ninja3, Asrock B365M Pro4, Asus RTX3060 TUF 12GB, 16Gb DDR4, 64Gb Samsung 830 SSD + 480GB SSD, EVGA Supernova 550GS TV: 65A7GQ
-
Gorgonka
tag
Éppen a reklámok elől menekültem a Netflixre...Ki ne találják nekem :/
-
BiP
nagyúr
Ez a cím bzmeg! Ne blikkesedjetek már el!
Amikor az a lényeg, hogy a Netflix továbbra sem tervez reklámokat, akkor ne hülyítsétek már az embereket!
[ Szerkesztve ]
-
a ph!-nak fizetek, ezen kívül odáig jutottam, hogy az összes streaminget lemondtam, ahol csak lehet reklámblokkolót használok. a virágboltban már nagyon nagyon rég voltam, de ha elfogynak a filmjeim a nasról, majd lehet megint benézek. de ott is csak reklám jött a képembe, hogy fizessek az illegális tartalomért..
podcastért sem fizetek, "pécsrionon" sem támogatok egy balféket sem
hiányzik a dc++..[ Szerkesztve ]
:)
-
válasz
Elektrosokk #8 üzenetére
Tartalomfogyasztas mennyisegetol fugg
Nem akarok belemenni (reszletezni) de volt egyszerre mind2 nagy streaming szolgaltatotol elofizum, semmivel nem erzem kenyelmetlenebbnek a mostani rendszeremMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
bteebi
addikt
Gyakorlatilag fix, hogy ez lesz...
"Mivel a befektetői várakozásokat nem teljesíti a Netflix növekedési görbéje"
Szarjanak sünt a kapzsi befektetők azért, mert nem jött be az ötéves terv.
Egyszer dolgoztam egy kínai cégnek, ami egy bő 10 éven keresztül kb. exponenciálisan nőtt. Aztán magyarázták a vezetők, hogy a jövőben is így meg úgy, meg amúgy fogunk növekedni, és hogy 2-3 év múlva meglesz az egymilliárd dolláros bevétel. Majdnem szóltam, hogy szerintem nem, meg ha a jelenlegi ütemet fenntartaná(n)k, akkor 10-15 év múlva kb. az egész világot bekebeleznénk, csak akkor nem lennének megrendelők.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
tomazin
veterán
válasz
Perillustris #15 üzenetére
Ez igy van. Teljesen termeszetesnek kell lennie,h egy ceg minden evben 5-10%-al noveli a profitjat. Ha ezt leforditjuk a fogyasztora akkor hasonlo beremelkedest kell elernie,h szinten tudja tartani az eletszinvonalat. De legalabb a felso 1% vagyontomege tovabb no.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Elektrosokk #8 üzenetére
Mi benne a kényelmetlen?
-
rdt89
addikt
Nekem a legnagyobb csomagom van tőlük, de amint egy reklámot is meglátok, ott lesz vége az előfizetésnek, szerencsére sok alternatíva van és az ősi filmnézési lehetőséget fogom alkalmazni. A filmek minőségét emeljék ne mennyiségét, mert már lassan havonta egyszer ha nézek valamit rajta, az is olyan közepes iparos munka.
-
kisselandras
senior tag
Hát én meg pont azért fizettem elő már jó bő másfél éve hogy ne is lássak reklámot még a upc előfizetésem is vissza mondtam
sőt még HB GO im van már mondjuk bg go maxPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
dolon75
aktív tag
így is sok reklám van sok sorozatban, filmbben elrejtve.
nem kell nekik külön reklamblokk.War Pigs!
-
vakablak93
senior tag
Értem, tehát az egyetlen megmaradt előnye is oda lesz....
Azt hiszem le fogom mondani inkább, amióta a hulladék, tartalmatlan, sajátgyártású, kizárólag 0 szinészi teljesítménnyel előadott, igénytelen vackok szaporodnak rajta már egyre kevesebbet használom amúgyis.Évekkel ezelőtt amikor még a sok minőségi megvett tartalmat adtak még jónak találtam, de manapság már csak a rokonok miatt fizetem.
Persze megértem hogy drágák a licenszek meg a veszteségek meg minden, gondolom nincs választásuk, de én nem akarom azt ami a youtubeon is van.Pedig szerettem korábban hogy nem kellett virágboltozni és legálisan lehetett elérni a tartalmakat a hobbionline oldalak millió reklámablakos kínlódása helyett, de ha csak egy reklám is belekerül onnan szerintem már nekem nem fogja megérni legalábbis a jelenlegi tartalmak minősége/igénytelensége miatt nem.
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
BiP
nagyúr
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Értem, tehát az egyetlen megmaradt előnye is oda lesz....
Mondták, hogy nem tervezik bevezetni a reklámokat. Megtévesztő a cím. -
vakablak93
senior tag
-
arnyekxxx
veterán
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Tehát amig nincs benne reklám addig megfelel az igénytelen szar tartalom
-
Alg
veterán
Szóval kezdetben kitalálták a streaming szolgáltatást, hogy bármikor bármit megnézhess reklám nélkül, minden ott van egy helyen, fasza volt.
Aztán minden szolgáltató csinált sajtá streaminget, és letiltotta a saját gyártású dolgait más szolgátatóknál - egy előny elveszett
Most elkezdenének ott is reklámokat tolni - másik előny is elveszni látszik
Már várom mikor találják ki hogy a filmek csak időlegesen elérhetők, hogy visszafejlődjünk a kerTV szintre megint.Itt Ausztriában ISP szinten blokkolják a virágboltos oldalakat
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
la_cc
addikt
Nem kell beszarni, lesz pár olcsójános csomag reklámmal gombokért és mindenki boldog lesz.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
BiP
nagyúr
Elolvastátok a cikket? Nem lesz reklám.
(de ha már rákérdeztek, kizárni sem akarta a lehetőségét, hogy maaaajd egyszer)#29 la_cc : Ennek van egyedül realitása.
A Disney+ ezt most bevezeti, hogy lesz normál csomag, mint eddig, meg lesz olcsóbb csomag reklámokkal, lehet választani. Mint most a Youtube. Van ingyen reklámmal, meg Premium reklámmentesen.
A többiek meg majd kitalálják.
A Netflixnél nincs ilyen tervben hivatalosan. -
Fred23
nagyúr
válasz
Armagedown #19 üzenetére
Utoljára tán fél éve tettem fel, sok szempontból csalódás volt. Aztán lehet, csak tölteni kellett volna egy jobb hublistát.
-
Armagedown
őstag
-
vakablak93
senior tag
válasz
arnyekxxx #27 üzenetére
Nagyritkán felkerül még ez az, amiért megnyitom, de már csak a rokonok miatt fizetem, de amint engem felidegesít egy reklámmal utána lemondom azonnal, már így is agyalok rajta hisz én ha 2 havonta nézek rajta valamit.
[ Szerkesztve ]
Majd akkor lesz instám, ha felkel a nap a hold sötét oldalán :D
-
clon
aktív tag
Pontosan sokan nem olvassák csak a címeket, DE sokan akik olvassák mint előfizető "elfogultak" és csak addig olvassák ameddig nekik kedvező.
Itt sem arról van szó, hogy reklám lesz holnap hanem arról szól a cikk náluk nincsen DE a konkurenciánál lesz/van és ez őket is hátrányosan befolyásolja így nem zárja ki, hogy később (ha a konkurencia számai igazolják megéri bevétel szempontból) akkor esetleg, netalántál, a jövőben, előfordulhat náluk is lesz reklámos csomag. Ezt igazolja a befektetők elvárásainak elmaradása így nem sokat fog gondolkodni, hogy a befektetők kiveszik a pénzüket vagy reklámos csomagot fog bevezetni... -
-
BiP
nagyúr
Clon írta le nagyon pontosan, miről szól.
Hogy nálunk nincs, de ha már rákérdezett az újságíró, ki se zárjatjuk, hogy soha nem lesz. De a közeljövőben semmiképp.
Majd pár év múlva meglátjuk.Amúgy meg mindaddig, amíg megmarad a választási lehetőség ÉS a mostani reklámmentesnél olcsóbb, addig nincs vele probléma.
De mindenki úgy nyavajog, mintha holnaptól a meglévő csomagjára ráeresztenék a reklámot. -
salapp
addikt
Én elolvastam a cikket és teljesen egyértelmű, hogy szondázás folyik, valószínűleg fizettek is az egyes fórumoknak, hogy ezt a "hírt", trottyosnadrágos-szabadságharcosos alákérdezős szutykot lehozzák, és monitorozzák a reakciókat.
"-This is extremely dangerous to our democracy!"
-
El Gringo
senior tag
na, látom már jön a sírás! mit zavar ez bárkit is? az áratok ugyanannyi marad, de többen kifizetik a reklámosat = több bevétel = több műsor = neked is jobb.
gondolkozzá'má'ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
pete_21
addikt
Tenyleg nagyon clickbait cim lett....
Ha kell, picivel fizetnek erte tobbet, csak ne legyenek reklamok.... Gondolom nem vagyok ezzel egyedul, es HA lesznek reklamok, a Netflix is igy kalkulal majd. -
Johnny
senior tag
Az elso reklamuknal mondom is le
-
oszi666
őstag
válasz
razorka777 #48 üzenetére
de miért virágbolt
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Netflix pénzügyi igazgatója közölte: egyelőre nem terveznek reklámokat, de „soha ne mondd, hogy soha”.
- Wake on lan hogyan?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Raspberry Pi
- Diablo IV
- Milyen program, ami...?
- Hivatalosan is bejelentették a Counter-Strike 2-t
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Witchfire - Középpontban a mágikus képességek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Független Apple Iphone 11 Pro Silver 64GB
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Midnight Green 64GB. K0141
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 13 Mini Fekete 128GB. K0112
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fehér 256GB. K0113
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone X Silver 64GB. K0115
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest