Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Morden24

  nagyúr

  válasz bambano #25 üzenetére

  Ebben valahol igazad van, és szerintem is problémás magának a guglinak a hozzáállása, ellenben továbbra sem a 3rd party szoftver tehet arról, ha olyan helyen, olyan emberek illetve olyan tevékenységre használják, amik nem férnek össze az adatvédelmi elvárásokkal.

  Szóval ez olyan, hogyha géppisztolyt osztogatsz az oviban, előbb-utóbb eldurran egy sorozat és azért nem feltétlenül az óvoda felel.

  Már ne haragudj meg, de ha valaki géppisztolyt osztogat az oviban, akkor azért egészen konkrétan kizárólag az óvoda felel.

  az lenne a jó, ha a szoftver gyártók igyekeznének együttműködni a cégekkel és a cégek rendszergazdáival az igények kielégítésében és a céges policyk megtartatásában

  Úgy tűnik, a gugli ebbe sz*rt bele, és úgy gondolta, hogy ha ezzel teret veszít, sem érdekli a dolog. Nyilvánvaló, hogy hasonló feltételek mellett nem túl sok cég lenne, amelyik használja. Ellenben a cégek nem magánszemélyek, nem lehet úgy kezelni őket. Amelyik cégnél előfordul egy olyan, hogy "ja bocs, nem olvastam el az EULA-t, tudod ki szokta", az megérett a csődeljárásra.

  Sectumsempra - For Enemies

Hozzászólok Aktív témák