Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • regent

  aktív tag

  válasz Morden24 #52 üzenetére

  Azt hiszem Ray Bradbury-nek van egy sci-fi novellája, kb a 60-as években íródhatott és az akkor nem túl távoli jövööben (2000-es évek eleje) játszódik, ahol a fööhöös attól golyózik be, hogy mindenhol zaj veszi körül, és képtelen elöölük elmenekülni. TV, Telefon, kis csipogó mütyürök, zene az áruházban, zene a benzinkúton, az autóban stb...
  Most ez van. Megszoktuk.
  Parázni nem kell, de kell gondolkodni a problémán.

  Most jutott eszembe, lehet le kellene védetnem az ötletet, nehogy a gugli elcsaklizza.
  Csinálni egy építööipari céget, azzal építeni lakásokat, teljesen bedrótozva, hiper-szuper-modern minden kütyüvel felszerelve. Nagyon olcsón bérbeadni olyan EULA-val, hogy a lakók minden tevékenységét megfigyelhetem, abból saját üzleti hasznot bármilyen módon csinálhatok, de harmadik félnek az adatokat nem adhatom ki.
  Szerintem lenne rá jelentkezöö. Mert kit érdekel, hogy a cég megfigyeli, hány sört, és milyet veszek ki a hüütööbööl, és melyik TV müüsor szünetében. Olcsón lakom, ez a lényeg.
  Kit érdekel, hogy tudja, hányszor csinálom az asszonnyal, és hangosan, vagy halkan. Olcsón lakom, harmadik fél nem tudja meg, viszont jön a heti reklám a 9-es csomag óvszerrööl. Csak nekem. :)

  <{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés